StoryEditorOCM
SportEUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU U TURSKOJ

Dragan Vidaić: "Kunkurencija je žestoka, ali nema predaje"

Piše Ivica Gjergja
14. listopada 2017. - 13:45
Vidaic s dvojicom boksaca

Nedavno su hrvatski boksački reprezentativci u Mlađim seniorima, uspješno odradili pripreme i sparinge u olimpijskom kampu u Mađarskoj, bilo ih je ukupno deset sa trenerima. Hrvatski boksači odlično su se suprotstavili vršnjacima iz Finske i Mađarske na planinskom lancu Tate.

Ovo "brušenje" bila je završna faza uoči odlaska na Europsko prvenstvo u Antaliju – Tursku koje počinje 21. listopada, a očekuje se 36 zemalja sa preko 320 boksača. Dragan Vidaić nakon povratka doma donio je konačnu odluku o putnicima, dakako konzultirajući se sa svojim kolegama trenerima Vladimirom Babićem i Tomom Kadićem.

Vidaić je odlučio da u Tursku idu:

Antonio Tkalčić 60. kg. David Koprivnica

Petar Centić 64. kg. Lokomotiva

Dario Petrić 75. kg Zadar

Matej Uremović 81. kg. Rijeka

Domagoj Lovrecki 91. kg. Gladiator

Josip Biletić C 91+.kg. Sesvete.

Izbornik : Dragan Vidaić Zadar,

Trener: Vlado Babić, Rijeka.

Izbornik Dragan Vidaić je otputovao tri dana ranije u Tursku jer ga je Boksačka federacija odredila za člana žirija u borbama, što je veliko priznanje. 

- Konkurencija je žestoka, jaka, no nema predaje, to je našim boksačima jasno. Ukoliko budemo imali sreće u ždrijebu mogli bi dobro proći. Dečki su pripravni, spremni i što je najvažnije zdravi, ostaje da se dobro „pofajtaju“ na Europskom, a što se od njih i očekuje, kazao je Vidaić.

20. travanj 2024 14:35