StoryEditorOCM
SportEMOTIVNO KRENULI U UTAKMICU

Aramis Naglić: Marinkovićev šut bio je onaj koji "reže noge"!

14. listopada 2017. - 21:44
trener-kk-zadar-aramis-naglic-dcbb1fbcf8626051b97197d7fcb04f28_view_article_new

Ozračje na "pressici" uvjetuje krajnji ishod, otuda i vedrije raspoloženje kod onih koji su govorili u ime Partizana. Iako je na parketu bio "rječit" Vanja Marinković je škrtario na riječima, poslužio se uobičajenim tekstom, iz kojeg valja istaknuti:

- Mislio sam da ću promašiti onu tricu koja je praktički odlučila pobjednika. Ali, ušla je i eto mogli smo slaviti u dvoboju koji je imao velik naboj, kazao je najbolji igrač Partizana i prvo ime na utakmici.

Njegov trener Miroslav Muta Nikolić, pohvalio je Marinkovića, istaknuvši razlog zbog kojeg je spomenuti igrač iskočio u prvi plan...

Dobio je minutažu koju prije nije imao i to je iskoristio, svaka mu čast stavio je neke trice na vrućem terenu. Inače, mi smo bili strpljivi, ali generalno bila je ovo utakmica bez obrana na obje strane, zaključio je trener Partizana.

Osmijeh je izostao na licu Luke Božića koji je imao najbolji učinak u zadarskoj momčadi, pa je logičan i njegov pogled na krajnji ishod.

Sve bih mijenjao za pobjedu koja nam je bila krajnji cilj kojeg nismo ispunili. Doista, igralo se bez obrana, mi smo u toj priči bili lošiji, jer kad primiš 104 poena ne možeš pobijediti, kazao je Luka.

Nije se ni Aramis Naglić doimao sretnim, možda i zbog činjenice da se spustilo na minus dva, ali više nije bilo snage.

- Mislim da smo previše emotivno krenuli u utakmicu, htjeli što brže ući u dobar rezultat. Nadalje, zbog kratke rotacije i previše penala, mislim na Knowlesa i Brzoju nismo mogli biti agresivniji. Zato nas je Partizan "raširio", a kad nemaš priliku prići bliže igraču. Jest, očekivali smo puno od ove utakmice, ali se govorilo da nema favorita. Žao mi je zbog nas i zbog navijača da je ovako završilo. Šteta, Marinkovićev šut bio je onaj koji "reže noge", pojasnio je Aramis.

23. travanj 2024 11:18