StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA – JUG 8. KOLO

Primorac na prvom mjestu ljestvice!

Piše Ivica Gjergja
14. listopada 2017. - 22:45
detalj prim.JPG

 

HRVACE – PRIMORAC (BNM) 1:4

HRVACE – Igralište NK Hrvaca. Gledatelja 150. Sudac: Marko Tot. Pomoćnici: Čalo i Kalinić.

Strijelci; 1:0 Bašić - Šiško (7), 1:1 Marić (21), 1:2 Marić (66), 1:3 Marić (69), 1:4 Marić (72).

HRVACE: Guć, Ajduković, Vukušić (od 53. Božinović),Bašić-Šiško, Maganić, Fadić, Borzan, Zorica, Asanović (od 66.Marunica), Živaljić (od 46. Vučkoić), Vukušić. Trener: Ivan Medved.

PRIMORAC(BNM): Rogić, Colić, Marković, Galešić, Ješe, Brzoja, Zelić, Paponja, Marić (od 77. Iveljić), Bubnjar (od 87. Jurišić), Majić. Trener: Dragan Blatnjak.

Igrač utakmice: Nikola Marić (Primorac).

Na samom otvaranju utakmice Primorac je krenuo napadački i borbeno, te "pritisnuo" domaćina pred njihov gol. Redale su se prigode, no napadači nisu imali nekoga tko bi dao gol, no jedan „propust“ obrane platili su zgoditkom domaćina u sedmoj minuti. Pribrali su se igrači Primorca i u 21 minuti su poravnali zgoditkom Nikole Marića.

U drugom dijelu susreta gosti su potpuno dominirali terenom, te igrali upravo kako njihov trener Dragan Blatnjak od njih tražio, pa su se redali zgodici igrača utakmice Nikole Marića. Povisio je najprije na 1:2 u 66 minuti, da bi u 69. zabio i treći zgoditak. U 72. minuti stavio je točku na „i“ za 1:4. Tri boda su otišla Primorcu koji se sada nalazi na prvom mjestu ljestvice sa 18 bodova.

-Da je bio i veći rezultat na našoj strani bio bi zaslužen, jer smo pokazali igru dostojnu mjesta na ljestvici na kojem se nalazimo. Mi smo od prve minute znali što hoćemo krenuli napadački i odigrali svoju napadački i borbenu igru, koja nam donosi rezultat. Ništa nećemo mijenjati što je dobro i donosi rezultat. Nastavljamo dalje, a već od ponedjeljka su pripreme za sljedeći susret sa GOŠK Dubrovnikom doma, kazao je trener Dragan Blatnjak.

20. travanj 2024 18:09