StoryEditorOCM
SportPORAZ NK ZADRA U OPUZENU

Primaju 'pacerske' golove, a prilike propuštaju

Piše Ivica Gjergja,
16. listopada 2017. - 11:47
zad00

Dok nogometaši Primorca (BNM)  „sjede“ na vrhu trećeligaške ljestvice, nakon što su ostvarili visoku pobjedu kod Hrvaca 4:1 u trećoj ligi jug, dotle je NK Zadar izgubio od Neretvanca iz Opuzena, 14. na tablici sa 2:0.

Nije lijep skor Zadra dosada u osam kola ovo je četvrti poraz. Imaju 10 bodova, osam manje od Primorca, tri pobjede i jednu neodlučenu utakmicu su odigrali. Objektivni promatrači utakmice u Opuzenu kažu nam da je Zadar „pao“ u drugom dijelu susreta i tada je odlučena utakmica. Zadar nije svoje prigode pretvori u zgoditke a imao ih je u prvom dijelu susreta.

Naime u 52. minuti je Zovko doveo domaće u vodstvo, da bi drugi zgoditaka Grubišić u 85. minuti postavio konačan rezultat. Pa pitamo se što je razlog slabog učinka Zadra dosd u odigranih osam susreta. Prvo što se nameće je efiksanost, ako se okrenemo natrag pa se sjetimo susreta sa Zmajem iz Blata tada je sve bilo na razini i igra i rezultat. Sada možemo reći da je igra dobra ali jednostavno je slaba realizacija stvorenih prigoda. Kada smo jednog od igrača upitali što se to dogodilo u Opuzenu kratko nam je kazao:

- Ma pustite me nisam cijelu noć spavao, krivo mi je kao da se neki „vrag“ uvukao u nas, primimo „pacerske“ golove , a i najizrazitije prigode ne možemo pretvoriti u zgoditke. Moramo glavu gore i dobro okrenuti ploču. 

18. travanj 2024 07:04