StoryEditorOCM
SportBICIKLIJADA ZADAR – NACIONALNI PARK PAKLENICA

Svi su pobjednici!

Piše Ivica Gjergja
17. listopada 2017. - 15:43
biciklijada

Tradicionalno kao i prošle   i ove je godine u nedjelju vožena biciklistička ruta Zadar – Nacionalni park Paklenica –Starigrad. Na njoj se okupilo stotinjak zadarskih ljubitelja rekreativne vožnje bicikla i gostiju iz drugih gradova i država.

Na cilju biciklijade su podijeljene majice svim sudionicima kao uspomena na još jednu godišnjicu osnutka Nacionalnog parka. Imali su svi ukusan obrok,  pripremili su ga djelatnici Hotela Vicko, a organizaciju su kao i prijašnjih godina podržali TZ Starigrad te Općina Starigrad, kao BK Zadar. Njihovi članovi (BK Zadar) su bili najbrojniji, a kojima je đir do Paklenice poslužio kao zagrijavanje za trening i nazad do Zadra. Pobjednici su svi.

-Cestovna biciklistička sezona se polako primiče kraju. Do kraja godine ostaje nam organizacija MTB štafete na Musapstanu koja će se održati 26. studenog u sklopu obilježavanja Dana Grada Zadra i njegovog zaštitnika Svetog Krševana. Predlažem da dotad pronađite i složite svoj dobitni tim koji će se kao i prošle godine morati sastojati od jednog ženskog i tri muška člana štafete. Također preporuka trenirajte u park Šumi Musapstan na istoj stazi koja se za utrku neće mijenjati ni ove godine, kazao nam je tajnik BK Zadra Neven Pavić.

18. travanj 2024 07:04