StoryEditorOCM
SportPRIMORAC U POBJEDNIČKOM NIZU

​Trica u mreži Dubrovčana!

Piše Ivica Gjergja
21. listopada 2017. - 21:03
detalj prim gosk.JPG

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja: 200. Sudac: Petar Mijić. Pomoćnici: A. i Š. Žilić.

PRIMORAC (BNM) – GOŠK DUBROVNIK 1919 3:1(3:0)

Strijelci: 1:0 Marić (3), 2:0 Bubnjar (43), 3:0 Bubnjar (45), 3:1 Caput (90).

Najbolji igrač: Andrija Bubnjar (Primorca).

PRIMORAC: Rogić, Brzoja, M. Colić, Marković, Galešić (od 77. Iveljić), Ješe, Majić (od 80. Jurišić), Zelić, Marić (od 73. Jurišić), Paponja, Bubnjar. Trener: Dragan Blatnjak.

GOŠK DUBROVNIK 1919: Kristić, Ivanišević, Horvat (od 44. Nađ), Ljubić, Žile, I. Perica, Nikolić (od 48. Matić), Petković, Glavinić, Caput, D. Perica. Trener: Vilko Herceg.

Lijepo li je na čelu ljestvice biti, to znaju samo nogometaši Primorca koji su senakon nove pobjede na domaćem terenu učvrstili na vodećem mjestu.

Izvanredno su počeli domaći nogometaši, napad je bio njihov forte, a zgoditak su postigli već u 3. minuti. Neumorni Galešić je probio lijevi bok, izigrao dvojicu protivnika i idealno uposlio Marića koji sa vrha kaznenog prostora neometan zabija za 1:0.

Nakon toga domaćini nastavljaju s napadima no gosti su odlični u obrani i od 13. do 23. minute preko Petkovića izrađuju tri lijepe akcije, ali na visini zadaće bio je domaći vratar Rogić i kapetan Vedran Ješe koji su sve osujetili.

Domaćinu ništa nije polazilo za nogom, bespotrebno gube lopte u polju, a onda je uslijedila brza kontra, dubinskom loptom uposlen je Bubnjar koji je dvojicu protivnika izigrao i kada je sam izbio na nekih 17 metara pogodio je tamo gdje treba za 2:0.

Isti igrač je i u 45. minuti nakon što ga je uposlio Marić zabio za 3:0, visoko vodstvo u prvom dijelu.

U drugom su sporadične napade izvodili domaćini, no znali su sačuvati veliki kapital iz prvog dijela, jedino su sa sučevim zviždukom svršetka utakmice primili gol od Caputa, za onačan rezultat 3:1.

Primorac je zasluženo na vrhu ljestvice i uživa u plodovima svoje dobre igre.

20. travanj 2024 05:06