StoryEditorOCM
SportPOBJEDA NAD URANIOM DIŽE RASPOLOŽENJE NA STANOVIMA

Burčul: Igrali smo za našeg 12. anđela Hrvoja!

Piše I. Gjergja
22. listopada 2017. - 23:18
swsw

Nije bilo nikakve dvojbe tko će pobijediti u srazu Zadra i Uranie u 9. kolu Treće HNL-Jug. Pukla je petica u Stanovima, a golovi su padali kako plod dobro organiziranih akcija.

Igrač Zadra Karlo Torbarina bio je već do 39. minute susreta trostruki strijelac, a još su po jedan gol postigli Župan i Gagula. Jednostavno nije bilo slabe točke u skladnom mehanizmu sastava trenera Lea Burčula. Potvrdile su se riječi Dragana Župana u najavi susreta: "Igrati ćemo napadački od starta susreta, i za našeg 12. anđela Hrvoja".

Tako je i bilo, a trener Leo Burčul nije imao primjedbe na prikazanu igru i, što je najvažnije, i kada je imao „komotno“ vodstvo nije stao s igrom. Nije zatvorio susret nego je nastojao da njegovi igrači igraju do zadnjeg sučeva zvižduka.

- Pobjeda je zaslužena i čista kao suza. Imali smo više od igre i materijalizirali smo naše prigode. Odigrali smo dobru utakmicu, a naš pristup bio je ozbiljan, odgovoran i zreo. Izuzetno mi je drago što smo na Hrvojev rođendan bili na visokoj razini, a to je bio i veliki motiv mojim igračima, kazao je Leo.

U sljedećem 10. kolu Zadar gostuje kod Zagore.

 

 

Urania odala počast Hrvoju Ćustiću!

Uprava i igrači NK Uranije prije utakmice u Zadru posjetili su u Murvici grob Hrvoja Ćustića gdje su mu odali počast položivši cvijeće i zapalivši svijeće

 

22. travanj 2024 20:10