StoryEditorOCM
SportNK ZADAR U OSMINI FINALA KUPA SUTRA DOČEKUJE OSIJEK

Burčul: Ovo mi je najlakša utakmica - igrači će imati dovoljno motiva!

Piše Ivica Gjergja
24. listopada 2017. - 15:06
4_split_zadar19-290914

Po dolasku s Kvarnera, igrači NK Osijeka su se smjestili u hotelu Flkenstainer, a trenirat će u Privlaci na igralištu u Sabunikama. Petar Bočkaj, najbolji igrač u pobjedi Osječana nad Rijekom kazao je:

-Utakmica Kupa uvijek je nešto posebno, pa pobijedi i slabiji, no za nas nema razlog da Zadar na svom terenu ne doživi poraz i sudbinu kao Rijeka na svom terenu, kazao je Bočkaj.

U NK Zadru u povodu osmine finala Kupa održana je konferencija za tisak, nisu se opterećivali izjavama igrača Osijeka, no valja spomenuti da je njihov „kormilar" Zoran Zekić bio nekad igrač Zadra i bio je strijelac velikog broja golova.

-Trener Zoran Zekić je već dokazana igračka i trenerska veličina. Naš međusobni susret će biti emotivan na jednoj i drugoj strani. Osječani se dižu na svim razinama, bilo bi lijepo kad bismo ih mi pratili na tom putu. Želja nam je biti kao i oni, vidite što znači zdrav sponzor - imaš i momčad i igru. Nadam se da ćemo i mi njihovim putem. Nama je čast igrati protiv njih, u uvodu će trener Zadra Leo Burčul, koji je nastavio:

-NK Osijek je super kvalitetna momčad. Savili su na Kantridi protiv aktualnog prvaka Rijeke i da smo mogli birati opasnijeg protivnika ne bi ga mogli izabrati. Mi smo, nažalost, trećeligaši, ali imamo priliku zaigrati protiv prvoligaša i meni kao treneru ovo je najlakša utakmica, vjerujem da će moji dati sve od sebe, ne treba ih posebno motivirati. Mada moram priznati kako nam je puno važnija ona utakmica protiv Zagore koja slijedi u prvenstvu, ali to ne znači kako sutra nećemo dati sve da iznenadimo favoriziranog protivnika, reći će Burčul.

Nekoliko riječi je kazao i jedan od najstandardnijih u momčadi Zadra Jure Jerbić:

-Znam da nas čeka teška utakmica i kvalitetan protivnik, svjesni smo njegove jakosti koju pokazuju u posljednje vrijeme. Spremni smo i što je najvažnije maksimalno motivirani i jedva čekamo da utakmica počne. Puno mojih suigrača nije niti igralo ovakve utakmice, ali mogu obećati da ćemo se svi, od prvog do zadnjeg, boriti svih 90 minuta, ako bude potrebno i 120, pa na kraju što bude. Ja se nadam da će biti pozitivan rezultat za nas, kazao je Jure.

Navijače i puk Zadra trese nogometna groznica, a Jere Biloglav - Kartaga, navijač Zadra koji ništa ne propušta kaže:

-Ostavit ćemo grla na Stanovima, kako bi Zadar odveli do pobjede.

Očekivani sastav Zadra (4-2-3-1): Gluić, Pranić, Sarić, Viduka, Tokić, Jerbić, Jurić, Šimurina, Torbarina, Župan, Verunica. Zadar - Osijek igraju na Stanovima u 15,30 sati u srijeda 25. listopada.


EVO GDJE SE MOGU KUPITI ULAZNICE


Ulaznice se prodaju, a mogu se kupiti od 17 - 22 sata i sutra od 8 - 13 u Caffe baru „Ćići" na stadionu kao i na blagajni Stanova sat vremena prije početka utakmice, odnosno od 14 sati i 30 minuta. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna. Iz kluba su poručili i kako su još uvijek u prodaji i godišnje ulaznice koje vrijede za sve službene utakmice NK Zadar ove sezone.

24. travanj 2024 11:11