StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA –JUG 10. KOLO

Zadru u Unešiću bod!

Piše Ivica Gjergja
28. listopada 2017. - 22:23
Detalj ZD

ZAGORA – ZADAR 1:1

UNEŠIĆ – Igralište Borovište. Gledatelja 250. Sudac: Damir Mladina. Pomoćnici: Soldić i Palada.

Strijelci: 1:0 Čaleta (37), 1:1 Jurić (83).

ZAGORA:Vukić, Vuković (od 66. Vučemilović. Alegić), Pezo, Ćaleta, Brnadić, Malčić,Bitunjac, Pleština, Sablić, Jurišić, Bitunjac. Trener: Zoran Slavica.

ZADAR: K. Jurjević, Pranić, Sarić, Torbarina, Župan, Verunica, Anić (od Terkeš), Jerbić, Jurić, Viduka (od 50. Rončević), J. Jurjević. Trener: Leo Burčul.

Na otvaranju susreta domaćini su pokušali i imali preko Sablića tri pokušaja koje je sve vratar Zadra Karlo Jurjević riješio bez velikih problema, bilo je to do 16. minute. Zadrani u 25. minuti uzvraćaju, tuče Anićbez rezultata, isti sve ponavlja u 29 minuti.U 37. minuti Vuković je lijepo centrirao, a Ćaleta uspio zabiti za 1:0. S ovim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme. U drugom dijelu Župan je Anića na samom otvaranju, lijepo uposlio no ovaj ne uspijeva zabiti za izjednačenje. Još su Zadrani imali prigoda, ali bez promjene rezultata. Ponovo u 61. minuti Pranjić je tukao, Torbarina nije uspio glavom pogoditi gol. Karlo Jurjević, vratar Zadra je u 66. minutu obranio kazneni udarac sa 11 metara. U 83. minuti zgoditak za poravnanje rezultata. Naime, Jurić je lijepo pospremio loptu za 1:1, a što je bio konačni rezultat ovog borbenog susreta.

 

24. travanj 2024 10:50