StoryEditorOCM
SportIZ NK ZADRA PRED SUSRET SA HRVACAMA 

Jurić: "Tuče nas pozitivna „vibra" treba je iskoristiti"!

Piše Ivica Gjergja
10. studenog 2017. - 19:17
imotski_zadar5-071017

Iz kola u kolo dojma smo da nogometaši Zadra igraju sve bolje i bolje. Ostala su još četiri kola do kraja polusezone, a kako se dobro radi na treninzima i kako su odigrali posljednju utakmicu sa vrlo dobrim Jadranom LP mora vjerne navijače radovati. Prvi od četiri kola u nizu je ono na gostovanju u Hrvacama sa istoimenim klubom.

Podsjetimo se da su Zadrani dosta dugo u 11. kolu „lomili" Jadran LP da bi gotovo pred sam kraj Ivan Šimurina naklonom glave postigao drugi pobjedonosni zgoditak za velika tri boda. Kada se o bodovima govori treba njih donijeti i sa gostovanja, evo prilike. Bodovi su Zadru potrebni za ostvarivanje svoga cilja a to je zuzeti vrh ljestvice i plasirati se u Drugu ligu.

Jedan od najboljih na prošloj utakmici mladi i nadareni igrač, Kristijan Jurić je pun optimizma:

-Tuče nas sve neka pozitivna „vibra" koju moramo iskoristiti te od samog početka susret krenuti napadački prema vratima vratara Hrvaca. Odigrati dobro susret, svi smo željni igre i vjerujem da bi se mogli doma vratiti bod(ovima). Svatko tko bude na terenu dati će svoj maksimum, igrati ćemo jedan za drugog stisnuti glave u kup i u borbu za bodove i ostvarenje našeg cilja, kazuje nam je Jurić.

Susret Hrvace - Zadar igra se u Hrvacama, kod Sinja u subotu u 14 sati.

 

23. travanj 2024 13:08