StoryEditorOCM
SportIZ HNK PRIMORCA PRED 15. KOLO TREĆE HNL-JUG

Iveljić:"Navijači dođite, pobjedi ćemo se radovati skupa"!

Piše I.Gjergja
1. prosinca 2017. - 23:07
5_zem

Na igralište Kazimira i Silvia u Biograd dolazi predposljednja momčad na ljestvici Neretvanac iz Opuzena sa kojim Biograđani uvijek imaju problema. No, ovaj put su i oslabljeni pa neće u timu biti Vedrana Ješe, Ivice Zelića i Nikole Marića, no i pored toga pobjeda se traži.

Pobjeda je domaćinima potrebna kako bi s njom uspješno okončali sezoni i tako u ugodnom ozračju se oprostili od navijača do 25. veljače. Malo smo zavirili na trening gdje trener Blatnjak sa svojim pomoćnikom Šimunovom nema za nikoga popusta, a ovaj put bi od prve mogao mladi i nadareni Josip Iveljić, koji je svojim radom i angažmanom na treninzima zaslužio mjesto prvotimca.  Evo što nam je Iveljić rekao:

- Neretvanac nam uvijek zadaje brige, no ovaj put mi ćemo od prve minute tražiti zgoditke i zaključiti utakmicu sa nova tri boda i tako dokazati da ovi rezultati koje smo ostvarili do sada nisu slučajni. Oni su "pojava" nakon dobrih igara i marnog rada svih u klubu. Pozvao bi naše navijače da dođu i da s nama podjele radost pobjede, kazao je Iveljić.

 

27. travanj 2024 04:41