StoryEditorOCM
SportSKOKOVI U VODU 1. KOLO ALPE ADRIA

Sedam odličja za KSV Zadar!

Piše Ivica GJERGJA
4. prosinca 2017. - 15:05

U Zagrebu je održano natjecanje i "odrađeno" 1. kolo Alpe Adria skokova u vodu za sezonu 2017/2018 godinu. Na natjecanju je sudjelovalo 135 skakača iz 10 klubova iz 4 države - Italija, Hrvatska, Srbija, Austrija. KSV Zadar je vodio 11 kadeta i juniora, koji su postigli odlične rezultate. Ukupno je ossvojeno sedam medalja, od čega dva zlata, jedno srebro i dvije bronce.

Tako je mlađa juniorka Bruna Huljev osvojila drugo mjesto sa daske 1 m i 3 m. U kategoriji kadeta najbolji je bio Matej Nevešćanin koji je osvojio prvo mjesto na obje discipline, daska 1 m i 3 m. Deigo Bajlo osvojio je četvrto mjesto sa daske 3 m i peto mjesto sa daske 1 m. Luka Živaljić osvojio je osmo mjesto na obje discipline. Kadetkinja Lora Magaš osvojila je peto mjesto sa daske 1 m i 3 m.

U kategoriji mlađih kadeta Marko Profaca je osvojio prvo mjesto sa daske 3 m i četvrto mjesto sa daske 1 m. Marko Huljev osvojio je treće mjesto sa daske 1 m i šesto mjesto sa daske 3 m. Luigi Čurković osvojio je trinaesto mjesto sa daske 1 m.

U kategoriji početnika nastupili su Anika Miočić, Patrik Samardžija i Karlo Perić sa daske 1 m. Karlo je osvojio treće mjesto i svoju prvu medalju. Anika je osvojila deveto mjesto dok je Patrik osvojio deseto mjesto. Djecu su na natjecanje vodili treneri Goran Cerovečki i Marko Sutlović.

20. travanj 2024 00:31