StoryEditorOCM
SportČLANOVIMA TAEKWONDO KLUBA PLOVANIJA NAGRADE

Za uspješnu sezonu Roko Marić, najuspješniji kadet, dobio bicikl, kao i Antonio Miletić mlađi kadet, dok je Mihovil Baričević dobio kompletnu opremu za treniranje!

Piše Ivica Gjergja
8. prosinca 2017. - 12:07
tae1

Članovi TK Plovanije bili su izuzetno uspješni na svim turnirima na kojima su sudjelovali. Kako nije ostalo to zaboravljeno u klubu su riješili da svoje članove "nagrade" za uspjeh koji su pojedinci ostvarili. Ova nagrada je, vjeruju u klubu, na neki način i bolja motivacija za svakog da pokažu i daju više kako na treninzima tako i na turnirima u borbama.

Tako je Roko Marić, najuspješniji kadet, dobio bicikl, kao i Antonio Miletić mlađi kadet, dok je Mihovil Baričević dobio kompletnu opremu za treniranje. On je jedan od prvih članova kluba, a ističe se marnošću i upornim trenizima.

- Iako našim članovima ne fali uspjeha, red je da ih se sjetimo pa smo tako na Upravnom odboru kluba donijeli odluku da pojedincima kojima pripadaju zasluge za uspjeh jednostavno se odužimo za njihovu aktivnost u klubu nekim darom. Ovaj put su trojica dobila nagradu, dvojica bicikl i jedan opremu za trenig no vjerujem da će ubuduće biti i više njih. Nagrađenim čestitam, kazao nam je trener TK Plovanije Antonio Čačić.

 

17. travanj 2024 10:03