StoryEditorOCM
SportSTUDENTSKA UNISPORT FUTSAL LIGA

 Zadrani krajem siječnja igraju dodatne kvalifikacije

Piše Ivica Gjergja
8. prosinca 2017. - 21:47
sudenti

U SD Mocirama odirane su kvalifikacije za UniSport Futsal ligu - skupine Jug. Na njoj su pored muške futsal momčadi Sveučilišta u Zadru igrali Veleučilište Gospić, te Šibenik i Dubrovnik. Podatke o susretima dostavio nam je trener Zadrana Toni Glaov. U prvoj utakmici domaći studenti su od početka susreta dominirali na terenu, te su pobijedili ekipu Veleučilišta u Gospiću rezultatom 7:1, a strijelci za Sveučilište u Zadru bili su Kresović 2, S. Vulić, Škibola, Šolić, Belcar, Baždarić.

Nakon toga uslijedila je utakmica protiv ekipe Sveučilišta u Dubrovniku koja je bila puna preokreta i napetosti do samoga kraja kada je Dubrovnačka momčad postigla zgoditak u posljednjoj minuti i slavila 3:2, a strijelci za UNI ZD su Jukić i S. Vulić. U zadnjoj utakmici protiv Veleučilišta u Šibeniku zadarski studenti su pobijedili rezultatom 4:3, strijelci su bili Šolić, Kresović, S. Vulić i Lukačević.

Iako sva tri sastava, Zadar, Šibenik i Dubrovnik, imaju isti broj bodova, ekipa Veleučilišta u Šibeniku ima najbolju gol razliku, pa se time izravno plasirala u UniSport Futsal ligu 2017./18 godine. Ekipa Sveučilišta u Zadru osvojila je drugo mjesto, pa će krajem mjeseca siječnja igrati dodatne kvalifikacije u Zagrebu za plasman s momčadima iz regije sjever i istok. Potrebno je naglasiti da su studenti UNIZD-a na tribinama u dvorani na Mocirama napravili odličnu atmosferu, u velikom broju i glasno bodreći svoje kolege u utakmicama.

Ekipa Sveučilišta u Zadru činili su Pulić, Tomljanović, S. Vulić, Škibola, Kresović, Lukačević, Mihoč, Jukić, Belcar, Šolić, Veršić, Pomper, Baždarić, Gospić. Trener: Galov i J. Vulić. 


 

27. travanj 2024 00:08