StoryEditorOCM
SportUOČI SUSRETA SA HERMES ANALITICOM

Aramis Naglić: "Nema opuštanja, moramo odraditi susret i pobijediti!"

Piše Ivica Gjergja
9. prosinca 2017. - 19:44
maj kovačević

Samo dan treninga, ali ne i odmora, imali su košarkaši Zadra nakon briljantno odigrane utakmice ABA lige protiv Petol Olimpije da bi se uputili u Zagreb gdje će u nedjelju odigrati u HT Premijer ligi prvenstveni susret protiv Hermes Analitice.

Slavili su Zadrani dvadeset koševa razlike u odnosu na gosta iz Ljubljane (97:77). Od samog početka susreta nekolicina igrača poput Ivanovova, Božića , Bostica, Krajine, Bašića i Knowlesa kontroliralo je utalmicu, bili su „dvocifreni“ što u svakom slučaju raduje, a do kraja su uz nekoliko lijepih akcija sačuvali taj rezultat.

- Moram još jednom čestitati dečkima na prikazanoj igri i prije svega altruizmu kojega pokazujemo iz utakmice u utakmicu. To je ono što me ponajviše veseli. Imali smo šest dvoznamenkastih igrača, a to puno znači. Nema egoizma, ili ako ga ima na minimalnoj je razini, igramo kao momčad i ovaj je rezultat posljedica upravo toga. Prvo je poluvrijeme bilo na zaista visokoj razini. Zadovoljni smo, trebamo proslaviti pobjedu, no već u nedjelju igramo protiv Hermesa, nema opuštanja, moramo odraditi susret te pobijediti, kako bi nastavili pobjednički niz i dobro stajali na ljestvici, rekao je trener Aramis Naglić o igri protiv „Zmajčeka“ i susretu s Hermes Analitikom.

Susret se igra u Zagrebu, u nedjelju u 17,15 sati.

18. travanj 2024 14:42