StoryEditorOCM
SportIZ KK JAZINA – ARBANASI PRED SRAZ 10. KOLA HT PREMIJER LIGE SA ŠKRLJEVOM

Bujas:"Idemo igrati!

Piše IG
15. prosinca 2017. - 13:48
jazine_cedevita15-191117

U SD Jazine na treningu KK Jazina-Arbansi samo se čuje trener Luka Bujas, a dečki koji su na parketu slušaju, rade sve ono što se od njih zahtjeva.

Atmosfera je radna ozbiljno i marno se pristupa svemu onome što treba izvršiti. Prije dva dana odigran je i ogledni prijateljski susret sa drugoligašem Sonik – Puntamika, da si malo dečki razbiju "pegulu" nepobjeda i da bi trener odradio neke varijante. Istina u devet odigranih kola u prvenstvu HT Premijer lige Jazine Arbansi nema niti jednu pobjedu, a odlazak na noge Škrljevu koji je u vrhu ljestvice izaziva kod svih obzir i sigurno je da će svi koji budu u postavi odigrali dobro, pa ako se ukaže prigoda i uzeti pobjedu. Sadašnji trener Jazina Arbansi, Luka Bujas jedno vrijeme "upravljao" je Škrljevom, je li možemo reći da se vraćaš na mjesto - ne-sreće, pitamo Luku?

- Ha,ha.. Ne meni je u Škrljevu bilo dobro, radilo se pošteno nisam imao problema i sa guštom se vraćam u Mravince (sportsku dvoranu Škrljeva), kao i sada što ću. Što vam reći o našem domaćinu nego da je to odlično organiziran klub, igraju dobro, na nama je da im to u ovom susretu onemogućimo. Vjerujem da svi koji budu unutra će dati svoj maksimum. Ima nam pravo igrati i Franko Kaštropil centar pa ćemo s njim dobiti onu potrebnu visinu. Jednostavno idemo se boriti igrati, ako ne možemo pobijediti da bar ostavimo dobar dojam, kazao nam je trener Bujas.

19. travanj 2024 22:01