StoryEditorOCM
Više od sportaavenija ljubavi

Vlatka Pokos priznala da ljubi poznatog ragbijaša, sada je stigla vijest iz Makarske i sve je jasno, pitanje je trenutka

Piše Sport SD
19. travnja 2024. - 12:19

Vlatka Pokos ljubi ragbijaša, a sada će se naći i u posebnoj ulozi. Kada pročitate ovu najavu koju nam je poslao Hrvatski ragbijaški savez, sve je jasno.

- Pozivamo Vas na prvu konferenciju za medije uoči Europskog prvenstva u ragbiju 7, kojem će od 7. do 9. lipnja domaćin biti Makarska. U Makarskoj će idući tjedan direktor natjecanja Rugby Europe Philippe Tuccelli obaviti inspekciju stadiona, terena, smještajnih kapaciteta i ostaloga.

Konferencija za medije održat će se u utorak, 23. travnja, u 11 sati u Gradskoj vijećnici Grada Makarske, Obala kralja Tomislava 1, a nazočit će Philippe Tuccelli, gradonačelnik Makarske Zoran Paunović, koordinator za projekte i sportska događanja Gradskog sportskog centra Makarska Jure Pribisalić, glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza Većeslav Holjevac te sportski direktor RK Makarska rivijera Stipe Muhtić. Moderatorica će biti gđa. Vlatka Pokos - stoji u pozivu.

Nakon što je radila u splitskom hotelu Vlatka Pokos otišla je u Irsku. Iako je govorila da se više neće vraćati u Hrvatsku, predomislila se. Razlog njenom povratku u Hrvatsku je - nova ljubav. Kako piše magazin Story riječ je o bivšem ragbijašu iz Zagreba.

- Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb - priznala je Vlatka i otkrila kako se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled.

Ljubi ragbijaša iz Zagreba, a sada vodi i ragbijašku ‘presicu‘. Pitanje je trenutka kada će u javnost iscuriti i ime druge polovice sretnog para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:20