StoryEditorOCM

USPJEŠNA SEZONA KARATE KLUBA Pregršt novih pojaseva u Benkovcu!

Piše PSD.
1. srpnja 2016. - 21:20
karate

Članovi Karate kluba Benkovac polagali su za kyu pojaseve. Uvjete za izlazak na polaganje ispunilo je šestero članova pa su tako za 7. KYU (narančasti pojas) položili Dorijan Blažan i Filip Brkljača. Za 6. KYU (crveni pojas) položili su Dragan Raić i Ivan Mikić. Za 5. KYU (zeleni pojas) položila je Josipa Čačić. Nešto ranije u Zagrebu pred tročlanom komisijom Hrvatskog karate saveza za 1 KYU (smeđecrni pojas) položio je Ivan Komšo.

Ovim polaganjima benkovački karataši na lijep su način završili sezonu natjecanja i treniranja do jeseni kada opet počinju aktivnosti u klubu.

- Protekla sezona je bila uspješna, ostvarili smo jako dobre rezultate na državnom prvenstvu te na domaćim i međunarodnim turnirima. Imamo puno zainteresirane djece za karate, ali zbog loših uvjeta i pretijesne dvorane nismo u mogućnosti dalje razvijati klub. Nadamo se da će se Grad u budućnosti pobrinuti više za nas da nam osigura bolji prostor i bolje uvjete za rad. Mi bismo jedino tako imali više djece, a i još bolje rezultate, uvjeren sam - kaže trener Ilija Komšo.

Ivica GJERGJA


20. travanj 2024 12:08