StoryEditorOCM

FOTO: U CENTRU PETRČANA OTVOREN HOTEL S ČETIRI ZVJEZDICE Od prvog dana "Petrčane" bez slobodnog kreveta

Piše PSD.
24. srpnja 2016. - 20:46
hotel_petrcane6-230716

U subotu navečer u Petrčanima je otvoren hotel koji nosi ime po tom mjestu, kojem su vlasnici Nikola Malić, vlasnik tvrtke "Turizam Petrčane", inače u javnosti poznatiji kao dugogodišnji počasni konzul Republike Ukrajine u Hrvatskoj i njegov ukrajinski partner Viktor Reznik, vlasnikom tvrtke "Best" iz Kijeva. Hotel ima četiri zvjedice, a smješten je na zapadnoj rivi Petrčana. U njemu je 60 kreveta, osam apartamana i 25 soba, restoran sa 150 mjesta, fitness, otvoreni bazen, te pošta.

U prvoj ideji hotel 'Petrčane' trebao je biti hotel za seniore, lukskuzna turistička verzija doma umirovljenika, ali, kako je Malić kazao, isključivo zbog sporosti i kompliciranosti ideja nije realizirana 'Petrčane' nudi uobičajene hotelske sadržaje.

Malić i Reznik kupili su staru ruševnu zgradu na petrčanskoj rivi nekadašnjeg odmarališta "Sigurnosti" koje je naslijedilo "Adriatic osiguranje" i na tom mjestu sagradili hotel. Hotel na tri etaže ima 1.800 metara kvadratnih površine, između ostalog čak tri lifta za dva kata, te zapošljava će oko 25 djelatnika.

Odmah po otvaranju hotel se napunio gostima i nema slobodnih soba. Među poznatim licima na otvaranju bio je i bivši nogometaš i trener hrvatske reprezentacije Igor Štimac.

M.V.

17. travanj 2024 21:22