StoryEditorOCM

VESLAČKOM KLUBU UNIŠTENI ČAMCI U Pagu velika akcija pomoći klubu!

Piše PSD.
25. srpnja 2016. - 18:43
pag_

U akciji skupljanja dovoljne količine novca za kupnju novih čamaca za potrebe Veslačkog kluba Pag uključili su se brojni žitelji otoka Paga na ribarskoj večeri, kako bi svojim donacijama pomogli hvale vrijednu akciju. Naime, nedavno su imali veliku nezgodu u klubu, u starom magazinu soli gdje odlažu čamce pukla je greda, pala i totalno uništila sve plovne čamce kluba. 

Svi stradali čamci su donacija veslačkih klubova iz Šibenika i Tisnog, ali i tvrtki iz cijele Hrvatske koje su prepoznale entuzijazam i potencijal paških veslača. Klub bez čamaca jednostavno ne može funkcionirati tako da su sada u akciji prikupljanja sredstava za kupnju novih brodica. 

Pripadnici kluba su ronili školjke, lovili ribu, sve to fino pripremili na gradelima, ohladili vino i pivo, a mještani su se pridružili na tim povodom priređenoj Ribarskoj večeri i donacijama pomogli mlade veslačice i veslače u cilju da nastave svoje treninge i bavljenje sportskim aktivnostima. 

- Hvala svima na trudu oko organizacije i provedbe Ribarske večeri, hvala svima na donacijama. Ponosni smo kakve imamo prijatelje kluba. Nastavljamo s prikupljanjem donacija i nadalje, nadamo se odazivu tvrtki iz našeg grada i njihovim donacijama - kažu u VK Pag.

Ivica GJERGJA

26. travanj 2024 10:28