StoryEditorOCM

12. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR HRVATSKI VITEZ „MIRO BAREŠIĆ“: Večeras se igraju finala!

Piše PSD.
30. srpnja 2016. - 17:33
heroji
28. momčadi nakon dva tjedna odigravanja utakmica na 12. Memorijalnom malonogometnom turniru Hrvatski vitez Miro Barešić „prodefiliralo“ je malonogometnim igralištem u Dragama. 20 je seniorskih momčadi bilo, te 8 veteranskih, uz odlične utakmice te izvrsnu posjećenost. Večeras (subota) igra se finale veteranskog turnira na kome će se naći dvije odlične ekipe s isto tako odličnim igračima koji u nogama imaju dosta odigranih utakmica i osvojenih turnira. Pobjednik će se tražiti između ekipe Feri i Škabrnje.

U seniorskom dijelu turnira pak nakon tri uzastopna finala i isto toliko osvojenih drugih mjesta, Heroji Vodice imaju i četvrtu priliku za osvajanje turnira u Dragama. S druge strane naći će im se na putu debitanti na turniru, momci iz SD Podbablje Gornje.

Uz četiri nogometne utakmice, organizatori pripremaju feštu za sve posjetitelje. Posjetitelje očekuje velika nagradna igra uz kupljene ulaznice, zabava uz Bepa Matešića i Davida Ricova, a organizator peče vola za sve goste. Svakako treba nazočiti ovoj završnici, radi dobrog hakla ali i ugođaja.

Program finalne večeri, subota 30.07.2016.

19:00 Drage Veterani - Benkovac Veterani (utakmica za 3.mjesto veteranskog turnira)
20:00 Idassa Nadin - Beach Bar San Pedro (utakmica za 3.mjesto seniorskog turnira)
21:00 Feri - Škabrnja Veterani (finale veteranskog turnira)
22:00 Heroji Vodice Atrij LM- SD Podbablje Gornje (finale seniorskog turnira)

Ivica GJERGJA

19. travanj 2024 10:45