StoryEditorOCM

FOTO: PREPOZNAJETE LI GA? U zadnjih nekoliko dana počinio je dvije oružane pljačke

Piše PSD.
26. kolovoza 2016. - 20:37
puz
Zagrebačka policija traži pomoć građana u pronalaženju osobe koja je početkom srpnja i kolovoza počinila dva razbojstva uz prijetnju pištoljem u Šubićevoj ulici i na Kvaternikovu trgu. Nepoznati počinitelj je muškarac u dobi od oko 45 godina, visine 170 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u crnu kratku majicu s natpisom sprijeda, tamne hlače ili donji dio trenirke te obuven u plave tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem. Analizom navedenih kaznenih djela i pregledom sustava videonadzora utvrđeno je da se radi o istom nepoznatom počinitelju.


Policija moli građane da ako imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.


Prvo razbojstvo za koje ga sumnjiče dogodilo se u petak, 8. srpnja 2016., oko 19.30 sati u Šubićevoj ulici u poslovnici za otkup plemenitih metala. Ušao je u poslovnicu i uperio pištolj u djelatnicu te zatražio da mu preda novac, što je ona u strahu za svoj život i učinila, nakon čega se udaljio iz poslovnice. U trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom tzv. duksicu, plave traperice te obuven u crne tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem.

Dušan Miljuš/Jutarnji list

24. travanj 2024 00:12