StoryEditorOCM

LOPOVI RADE NON-STOP Ukrali nakit iz zlatarne, parfeme, novac, mobitele...

Piše PSD.
30. kolovoza 2016. - 12:41
nakit
U proteklih nekoliko dana, na Putu Pudarice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 41-godišnjakinje te otuđio nakit vrijedan oko tisuću kuna.

Jučer, u Posedarju, nepoznati je počinitelj provalio u apartman kojeg koristi njemački državljanin te otuđio novčanik s novcem i dokumentima ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Jučer u Mandrama na Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu slovačke državljanke te otuđio nekoliko tisuća kuna.

Jučer, na plaži Kolovare u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ruksak s mobitelom, fotoaparatom i novčanikom u vlasništvu francuskog državljanina ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Jučer, u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj iz parfumerije u vlasništvu trgovačkog društva otuđio parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Jučer, na parkiralištu u Petrčanima, nepoznati je počinitelj, s Audija u vlasništvu njemačkog državljanina, otuđio dijelove vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U proteklih nekoliko dana, u Ulici Mihe Klaića u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz zlatarnice, otuđio nakit vrijedan oko dvije tisuće kuna.

Jučer, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj, otuđio torbicu s novcem i dokumentima u vlasništvu talijanskog državljanina ukupne vrijednosti tisuću kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Zadarski.hr
25. travanj 2024 15:37