StoryEditorOCM

AKCIJA MLADIH ĆE U SABORU REĆI ISTINU O ZADRU Kalmetini spinovi oko Gaženice su dno dna. Da ima iti malo obraza propao bi u zemlju od srama!

Piše PSD.
30. kolovoza 2016. - 16:54
zivi_zid4-300816.JPG

Zadarski gradski vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša prvi je na listi koalicije "Jedina opcija" što ju čine Živi zid, Promijenimo Hrvatsku i Akcija mladih. Najavljujući što će mu, u slučaju da prođe u Sabor, biti u fokusu, Rubeša je na predstavljanju liste rekao:

- Mi ćemo se sigurno boriti za interese grada Zadra! Želimo nakon svih dosadašnjih saborskih zastupnika iz Zadra biti jedini koji će u Saboru reći pravu istinu o ovome gradu. Ovo je grad iza zastora kojemu se godinama tepalo da je najuspješniji u Hrvatskoj iza Zagreba, a mi želimo reći da je ovo grad u kojemu je građevinska mafija najviše razvila svoje pipke, kazao je Rubeša.

U društvu Ivana Lovrinovića i Vilibora Sinčića, na predstavljanju liste bio je i drugi gradski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač koji se podjednako okomio i na HDZ i na SDP:

- Živi dokaz kako su HDZ i SDP vladali je to što nam dok nemamo Vlade raste BDP, dug se smanjuje i sve nam ide na bolje! Njihovo upravljanje je štetočinsko, počinili su enormne štete. SDP-ovci su skupina nesposobnjakovića i diletanata koje predvodi teški demagog i neradnik, uostalom, samom je Milanoviću izletjelo da "nisu baš nešto". Kod HDZ-a je situacija još gora, tu unutar stranke djeluje organizirana zločinačka skupina koja već ghodinama radi na pljački i uništenju domovine. Nažalost, njen najdeblji krak je upravo ovdje u Zadru, rekao je Pupić Bakrač koji je prokomentirao i izjave s polaganja kamena temeljca za zgradu terminala u Gaženici:

- Kalmetini spinovi oko Gaženice kojima pokušava ušićariti glasove su dno dna. Najprije su on i Livaković obećavali 5.000 novih radnih mjesta u luci, a nakon toga je Kalmeta u kampanji za gradonačelnika obećavao da će, ako pobijedi, završiti projekt, pa jučer opet optužuje i obećava. Da ima iti malo obraza u zemlju bi od srama propao umjesto što popuje. Velebni projekti su zločincima iz HDZ-a bili i ostali krinka za velike pljačke. Jedino što oni mogu s investicijama u Gaženici jest organizirati još jedno veliko čerupanje i transferiranje državnog novca putem crnih torbi u tko zna čije džepove po tko zna koji put. Prosperitet i bolju budućnost možemo dosegnuti samo preko lešina mastodonata zvanih SDP i HDZ, smatra Pupić Bakrač.

P.O.

24. travanj 2024 07:44