StoryEditorOCM

TAEKWANDO TURNIR KORČULA OPEN Dva odličja za Plovaniju!

Piše PSD.
31. kolovoza 2016. - 23:59
plovan

Pet članova TKD Plovanija sudjelovalo je na turniru Korčula openu, i vratili se sa dva odličja. Nastupilo je ukupno 430 natjecatelja iz šest zemalja, a boje taekwondo kluba iz Zadra branili su: Nika Kulaš, mala olimpijka - 26 kg, osvojila 3. mjesto, Sara Zdrilić, mlađa kadetkinja - 48 kg također treća, Eta Arbanas, - 40 kg mlađa kadetkinja, ispala u prvom kolu, baš kao i Pavle Arbanas, - 47 kg, kadet, i Mateo Škara junior, - 58 kilograma. -Ovaj turnir je svojevrsna priredba koja se održava na otvorenom i traje dva dana.

To je zapravo start nove sezone rada i ulazak u nova sezonu natjecanja. Ostvarenim sam zadovoljan s obzirom da je vrijeme odmora i natjecateljski predah. Moram zaista pohvaliti svoje „učenike" zbog njihovog upornog treniranja preko ljeta. U ta tri mjeseca je najteže trenirati, dok se drugi kupaju, marljivo se vježba. Puno je lakše tijekom školskih dana. Nailaze nam sada turniri po cijeloj Dalmaciji, iz tjedna u tjedan. Potom iduemo u BiH, Zagreb, Slovačka i Slovenija.

Odlazimo u goste klubovima koji su napunili naše Jazine i Zadar open s 505 natjecatelja otvori nam je dušu trener i prvi čovjek kluba Antonio Čačić. TKD Plovanija sa treninzima i upisima novih članovalkreće 4. rujna, na Bilom Brigu, u OŠ Zadarski otoci u 19 sati, svakim radnim danom od ponedjeljka do petka.

Ivica GJERGJA

25. travanj 2024 03:03