StoryEditorOCM

NAJLJEPŠA PRIČA VIRSKOG MARATONA Hrvatski olimpijac Petar Gorša oženio se u subotu, a u nedjelju s kumovima trčao na maratonu!

Piše PSD.
27. rujna 2016. - 13:00
IMG_7989.JPG

Najbolji hrvatski strijelac, pobjednik Svjetskog kupa iz Bakua i prvi virski olimpijac Petar Gorša organizirao je svadbu u subotu na Viru za kumove, rodbinu i prijatelje koji su stigli iz rodnog Bjelovara i Njemačke, oženio se i slavio dugo, dugo u noć, a potom u nedjelju izašao pred Virski most na utrku rekreativaca na 5 kilometara. E, takav entuzijazam kod mladoženje treba pohvaliti, čak i prije upućivanja čestitki novopečenom suprugu i skorom tati. Pitanje je samo: što je bilo napornije?

 

„U svakom slučaju, utrka je bila napornija! Svadba je bila u pjesmi i veselju, a s ovom utrkom smo kušali plodove rada posljednja dva dana“, kaže Petar u društvu ne manje entuzijastičkog vjenčanog kuma i strijelca Ante Krište te supruginog kuma Ivana Frkovića.

„Oni su mi bili vjetar u leđa, pa smo lijepo svi zajedno prošli kroz cilj. Kako smo ambiciozni, sljedeće godine pokušat ćemo ovih dječjih 5 kilometara istrčati za manje od 20 minuta što nam sada nije uspjelo. Nećemo sljedeće godine feštati, doći ćemo nabrijani kao pravi sportaši“, obećao je Gorša.

Kažimir Škrbić

20. travanj 2024 09:50