StoryEditorOCM

ZADARSKI PJEVAČ O BRILJANTNOM NASTUPU MLADE IMITATORICE Grdović: Svaka čast Hani, uru vrimena san se smija!

Piše PSD.
27. rujna 2016. - 13:39
IMG_1173

- Biži ća, umra san od smija gledajući Hanu. Uru vrimena sebi nisan doša. Prava je, svaka joj čast. Znan je dok je još bila dite... Ma zna ona sve moje moše – veselo je Mladen Grdović komentirao transformaciju kazališne glumice i pjevačice Hane Hegedušić u njegov lik u prvoj emisiji treće sezone zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nove TV. Zadarskom pjevaču nije zasmetalo što se kći njegova kolege Hrvoja Hegedušića tijekom imitacije u showu našalila na račun njegova odnosa prema bevandi, a dodatno ga je razgalio i spomen njegova crvenog ferrarija.

– Ajde, recite vi meni, je l' to bolje da se ljudi malo nasmiju nego da se natječu u pjevanju. To je show, pa nije to San Remo – kaže Grdović, koji se, zahvaljujući Haninoj transformaciji, prometnuo u glavnu facu uvodne emisije.

– Iznenadila sam samu sebe, zapravo je to bilo i iznad mojih očekivanja. Na dan snimanja sjedila sam deset sati u šminci kako bih postala Mladen. Nikada ništa napornije nisam radila što se tiče maske. Ali isplatilo se... Užasno sam sretna što sam toliko nasmijala publiku – prezadovoljna je bila pobjednica prve emisije, koja je simpatičnom izvedbom Grdovićeve pjesme "Bolje živim nego ministar" gotovo izbrisala liniju različitosti između sebe i Mladena, prilično vjerodostojno kopiravši njegov glas, stas i pokrete. Hanu je posebno pohvalila članica žirija Sandra Bagarić usporedivši njezinu izvedbu s jednom lanjskom, koja je bila pravi hit u prošloj sezoni showa.

– Znam da je ovakav bum napravila Minea s Jolom i da se to pričalo cijelu prvu sezonu. E ti si sad zaista... Wow! Što se tiče vokala, nemoguće da to nije bio plejbek – oduševljena je bila Sandra.

– Ni sama ne znam kako sam uspjela tako produbiti glas. Bila je prva emisija, puno adrenalina, a bila sam malo i umorna od cjelodnevnog transformiranja u Mladena, ali dala sam najbolje od sebe. Premda sam se, naravno, pripremala za show nastojeći što više skinuti njegove pokrete i hod, stvari su tek sjele na svoje mjesto kad sam se i fizički transformirala u Mladena. S maskom sam prije samog snimanja korigirala finese u izvedbi kako bi nastup ispao što bolji – kazuje Hana, dodajući kako osobno poznaje popularnog zadarskog pjevača, ali se već godinama nisu vidjeli ni čuli.

– Mladenu sam pjevala prateće vokale na jednom albumu talijanskih kancona na kojemu je surađivao s mojim tatom. Bilo je to davno, još u vrijeme njegova dueta s Bepom Matešićem. Naravno da mi je činjenica što ga osobno poznajem pomogla u imitaciji. Ne slušam njegovu glazbu, ali je toliko popularan i prisutan u eteru i na svim zabavama da ga ne možete izbjeći – uz smiješak će Hana.

Svojom transformacijom u Britney Spears u prvoj se emisiji posebno istaknuo i Damir Kedžo, koji je zahvaljujući izvedbi njezine pjesme "Oops I Did It Again" zauzeo drugo mjesto, dok je trećeplasirana bila Lana Jurčević koja je utjelovila Shakiru otpjevavši njezinu "La Torturu".

Mirela Goreta / SD

Foto: Hanza Media


DONACIJA UDRUZI 'NOVI PUT'
Član žirija Goran Navojec posebno se uživio u Haninu izvedbu šaljivo se nadovezavši na njezin muški lik.
"Mladene, puno mi je drago šta si karakter i nisi tija popit! Ti si svima pokaza neću i bok! Bok!", našalio se Navojec. Prema odabiru pobjednice prve epizode, Nova TV će donirati 10 tisuća kuna udruzi "Novi put" iz Varaždina.



GLEDATELJA 690.000
Prvu epizodu treće sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", koja je predstavila osmero novih natjecatelja, pogledalo je gotovo 690.000 gledatelja, a emisija je ostvarila 43,9 posto udjela u gledanosti, te je bila najgledaniji nedjeljni program.
Druga najgledanija emisija bio je Dnevnik Nove TV, uz koji je bilo 590 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 38,7 posto udjela u gledanosti. Nedjelju na Novoj TV obilježio je i borilački spektakl u kojem su gledatelji svjedočili pobjedi Mirka Filipovića Cro Copa nad Korejcem Hyunom Man Myungom. Njihov je meč ostvario 34,7 posto udjela u gledanosti.
19. travanj 2024 13:10