StoryEditorOCM

IZ TREĆELIGAŠA HNK PRIMORCA Zadovoljni bodom sa Stanova!

Piše PSD.
29. rujna 2016. - 11:34
prim

Različita su viđenja susreta Zadar - Primorac 1:1 iz 7. kola Treće HNL-jug, odigrane na Stanovima. Kod Primorca, a uzimajući u obzir da nisu izgubili susret, a predhodnu utakmicu sa GOŠK Dubrovnikom 1919 pobijedili te tako ojačali svoj bodovni fond za četiri boda, mogu biti zadovoljni.

Rekli bi da idu „sunčanom stranom" i da će tako i nastaviti i ubuduće, imaju „podlogu" i sve uvjete za to. Trener Primorca Zoran Slavica, ne samo danas nego i nakon završene utakmice bio je dobro raspoložen istako je igrače, te kazao:

-Ovim rezultatom smo zadovoljni, bod osvojen na Stanovima daje nam moralnu injekciju, vjerujte tko god dođe na Stanove sigurno je neće biti favorit i neće mu biti lako osvojiti bod(ove). Igrali smo dobro odlučili smo se na jednu oprezniju varijantu, igrali smo prije dva dana susret, koja je uspjela. Moji igrači su dali maksimum, meni ostaje da im čestitam na tome, vidi se da se dižemo. Zadru bi čestitao na fer i korektnoj igri. Mi idemo uzlaznom putanjom i nema razloga da tako ne nastavimo i ubuduće, kazao je trener Slavica.

Ivica GJERGJA

27. travanj 2024 02:57