StoryEditorOCM

STRELIČARSTVO Dan otvorenih vrata na Bokanjcu!

Piše PSD.
29. rujna 2016. - 16:06
strel

Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane održava u subotu 01.listopada u Streličarskom klubu Zadar na Bokanjcu u vremenu od 14 do 18 sati.

Pozivaju se mladi i stari da se pridruže, očekuje ih prezentacija različitih vrsta lukova, na jednom mjestu mogu saznati sve o streličarskom sportu u gradu i županiji, mogućnostima treniranja, o radu kluba, a naravno, mogu isprobati i pucanje s lukom i strijelom poručili su iz SK-a.

Ovaj sportski kolektiv osnovan 10. ožujka 2010. Punu afirmaciju i početak aktivnog rada započeli su već kroz nekoliko mjeseci, u rujnu iste godine krenuli i sa sudjelovanjem na natjecanjima. Primarna djelatnost Kluba obuhvaća okupljanje djece, mladeži i odraslih osoba koje se žele baviti streličarstvom, provođenje sportske obuke i sportske pripreme članova u streličarstvu, sudjelovanje u sportskom natjecanju u streličarskom sportu, poticanje stručnog usavršavanja sportaša, trenera i drugih osoba značajnih za djelovanje Kluba, suradnja s drugim sportskim udrugama koje podržavaju ciljeve udruge i poticanje mladih na bavljenje sportom, napose promicanjem streličarstva.

Klub trenutno ima preko 40 članova i broj članova kao i osoba zainteresiranih za streličarski sport konstantno raste, a među članovima jaka je želja za radom sa mlađim dobnim kategorijama. U skoro vrijeme namjeravaju se pojačati s kadetskim ekipama i ekipama mlađih dobnih kategorija. Osim natjecateljskog dijela, Klub uspješno njeguje i rekreativno gađanje lukom i strijelom, bez obzira na spol i dob korisnika.

Ivica GJERGJA

26. travanj 2024 23:06