StoryEditorOCM

BIOGRADSKI TURIZAM – Ivana Kulaš nova direktorica TZ Biograda na moru

Piše PSD.
29. rujna 2016. - 19:40
ivanak
Turistička zajednica grada Biograda na moru izabrala je novog direktora Ureda. Nova je direktorica Ivana Kulaš, dosadašnja v.d. voditelja ureda TZ Biograda na moru – doznajemo od biogradskog gradonačelnbika Ivana Kneza.

- Bio je raspisan natječaj, dva kandidata nisu udobvoljavala kriterijima natječaja s obzirom na potrebno iskustvo od tri godine koje se traži prema pravilnicima HTZ-a za imenovanje direktora, dvojica kandiodata nisu dopunila diokumentaciju koja se tražila. ostala su četiri kandidata s kojima su obavljeni razgovori jučer i jutros je u 10 sati donesena odluka da se za direktoricu izabere gospođa Ivana Kulaš, dosadašnja pomoćnica direktora. Sada slijedi razdoblje slanja rješenja s rokovima za žalbu i nakon toga će imenovanej stupiti na snagu. Ivana Kulaš je i do sada vodila Turističku zajednicu kao pomoćnica. priče da Ivan Knez sebi čuva to za radno mjesto pale su očigledno u vodu – kaže biogradski gradonačelnik koji ne vidi problem u činjenici da je biogradska Turistička zajednica bila bez direktora skoro dvije godine.

- Nije niti godinu i po dana. To što nije bilo direktora niej imalo velikog utjecaja jer je bila pomoćnica direktora. Zato se u sustavu i ostavlja to mjesto koje nije figura. Obavljeni su svi poslovi i kad su se stvorili uvjeti raspisao se natječaj. T nije bila moja odluka kao predsjednika TZ Biograda već i ostalih članova Skuptine TZ čiji su glasovi ravnopravni kao i moj. Turistička sezona je bila nikad bolja – kazao je Knez.

M.K.

19. travanj 2024 08:48