StoryEditorOCM

ČEMU SLUŽI SLUŽBENO PLOVILO ZADARSKIH VATROGASACA Pupić- Bakrač: Tim se brodom vozaju ljubavnice po zadarskom kanalu!

Piše PSD.
26. listopada 2016. - 17:06
sjednica_gradsko_vijece11-261016

Informacija da je Javna vatrogasna postrojba u prvih pola godine potrošila 17 tisuća kuna na reprezentaciju izazvala je jučer na zadarskom Gradskom vijeću burnu reakciju nezavisnog vijećnika Marka Pupića Bakrača koji je s gradske govornice postavio pitanja korištenju službenog broda JVP.


- Tražio sam detaljne podatke o tome koliko je taj brod puta isplovio i koliko je požara na moru uglasio. Koliko ja znam, u zadnjih nekoliko godina imali smo samo jedan požar na moru, a taj brod nikada nije na vezu nego stalno u pogonu. Prema onome što su mi javili svjedoci, taj brod služi da bi se njime vozale ljubavnice po zadarskom kanalu, a kao da to nije dovoljno, još se 17 tisuća gradskih kuna potroši na reprezentaciju. Onaj tko mi ne vjeruje, neka slobodno ode u Gaženicu i vidi zašto tog broda nema na vezu iako nemamo požara na moru koje bi morao gasiti- kazao je Pupić Bakrač.


U zaštitu Javne vatrogasne postrojbe stao je vijećnik HSU-a Duško Vuković koji je kazao kako je "smješno i apsurdno prozivati za ovako sitan novac jednu tako važnu instituciju koja štiti građane i njihovu imovinu".


AVŠ

26. travanj 2024 21:46