StoryEditorOCM

U TREĆELIGAŠU HNK PRIMORCU ZADOVOLJNI UČINJENIM: Šarić:“ Uspjeh je napravljen, nema opuštanja“!

Piše PSD.
28. listopada 2016. - 11:30
sarić.JPG
Na igralištu Kazimir i Silvio HNK Primorca u Biogradu miješaju se radost ali i tuga. 

 

Naime, radost radi dobri igara seniorskog tima te pet uzastopnih pobjeda, a tuga za jednim od svojih najdugovječnijih igrača, trenera, funkcionera Dragom Zagorcem – Strujom, koji je preminuo u 72-oj godini života. Nema onoga u Biogradu ali i šire koji je bio na ma kojoj nogometnoj utakmici da Dragu nije znao, obožavao i s njim kao uvijek lijepo popričao dakako osim nogometa i drugim stvarima i temama, pa rekli bi dragi Drago neka Ti je laka hrvatska gruda. 

 A što se tiče ovog dijela gdje Primorca „ljubi“ igra i rezultat, te pet uzastopnih pobjeda Biograđani su kao NK Rijeka koja isto toliko ima pobjeda u nizu. Šalu na stranu kada se malo prelista arhiva, tada je vidljivo da od susreta u sedmom kolu sa Zadrom kada su odigrali 1:1 na Stanovima, kreće njihov uspješan niz. Pa su tako redom „padali“ Jadran LP 2:0, BSK Zmaj 1:0, Val 3:1, OSK 3:2, Zmaj M 5:1.

 Impozantan broj od 15 bodova iz ovih pet kola koji je Primorca digao na peto mjesto ljestvice sa ukupno 20 osvojenih bodova. Igrači , struka i uprava dišu kao jedno, a kad je tako onda ne izostaje ni uspjeh. da upravo taj uspjeh treba podvući, jer trener Zoran Slavica – Lav radi dobro, svakom od svojih igrača je pronašao mjesto, zna mjeru te kada i kako pored početne formacije koju je postavio, zna predvidjeti ako ne ide zamjene koje pa gotovo sigurno donose rezultat, što je najbitnije. Svakako da u njegovom radu i njegov pomoćnik Radenko Šimunov ima nemalu zaslugu. Kada smo sa direktorom kluba nogometnim znalcem Leom Šarićem nakratko popričali kazao nam je:

-Onog trenutka kada je nova rukovodna i upravljačka struktura ušla u klub počeo je i naš uspon u rezultatskom i svakom drugom pogledu. No ne mogu kazati da nema zasluga i ranija uprava, ali ovaj niz je naše djelo i svakako sveukupan naš rad koji je donio to što nam treba. A dobili smo mirnoću, igrači su našli sebe u igri, zna se tko šta radi i što treba, pa nam onog moraš i da su uvijek u nekom pritisku - pressingu. Lako nam je sad znamo kako ćemo dalje, ostaje mi zahvaliti se svima na dosad učinjenom nema opuštanja treba ići dalje u nove pobjede što i hoćemo, kazao nam je kratko Šarić.

Ivica GJERGJA

19. travanj 2024 04:09