StoryEditorOCM

POSLJEDICE TEŠKE PROMETNE NESREĆE KOD ZADRA Majka (33) i kćer (5) i dalje životno ugrožene zbog teških ozljeda glave!

Piše PSD.
27. rujna 2016. - 01:21
bolnica

Vozačica osobnog automobila splitskih registracijskih oznaka, 33-godišnja A.P. i njezina petogodišnja kći i dalje su u teškom zdravstvenom stanju nakon što su u subotu ujutro na putu iz mjesta Vrsi prema Zadru stradale u stravičnoj prometnoj nesreći. Njezin jedanaestogodišnji sin, koji je to jutro također bio u automobilu, u nesreći je lakše ozlijeđen, pa je iz zadarske Opće bolnice u nedjelju otpušten na kućnu njegu.

- Pacijentica se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja. Ozlijede su teške i još je životno ugrožena. Djevojčica je prebačena u KBC Split i njezine su ozljede također ozbiljne. Riječ je o teškim ozljedama glave – kazao je u ponedjeljak dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice.

Do strašne nesreće došlo je u subotu ujutro oko 8 sati kada je vozačica, na putu iz mjesta Vrsi gdje živi s obitelji, prema Zadru, u jednom trenutku iz još neutvrđenih razloga prešla autom preko pune crte na suprotni prometni trak kojim je naišao kamion zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnji vozač. Kako u naletu nije mogao izbjeći nailazeći automobil, vozač je kamionom zahvatio desnu bočnu stranu automobila. Uslijed strahovitog sudara došlo je do rotiranja vozila pri čemu je i vozač kamiona zadobio lakše tjelesne ozljede.

B.S.

25. travanj 2024 09:59