StoryEditorOCM

NOVI ODGOVOR NA PROZIVKE AZILA Goran Glavan: 'Dva sata nisam mogao dobiti podatke gdje odvesti ranjenog psića!'

Piše PSD.
28. studenog 2016. - 21:50
snop

Poštovani, vidim da su Zadarski Azil i 112 reagirali na moje pismo i to demantijem. Pa da i ja njih demantiram ili da izgladimo ovu cijelu priču i nadam se da se ovako nesto neće vise ponoviti.

 - Ja ni u jednom trenutku nisam tvrdio da sam pomogao psiću novčano niti bilo što drugo, tvrdim a što se i vidi iz mog pisma, da sam Psa dovezao u Veterinarsku stanicu Bokanjac, da sam 2 sata pokusavao dobiti info gdje psića odvesti, ništa više ni manje od toga i to 2 sata nakon sto je psić bio pregažen i nakon što sam prije toga pokušao dobiti sve moguće brojeve koje sam u tom trenutku dobio ili našao na netu ja i ostali svjedoci događaja (mozda sam i nešto previdio, jer Azil tvrdi da su imali 2 broja).

Nadalje, centar 112 tvrdi da nam je dostavio oba broja od Azila, meni osobno nije ne znam jeli nekom od ostalih koji su također pokušavali nekog dobiti, ali se pitam, ako nam i jesu dali drugi broj (095), kako to da nitko od nas 5-oro koji smo bili na licu mjesta nije zvao taj broj??? Zašto ga na kraju krajeva nebi zvali??? Zasto nitko od nas nije zvao na 095 ako smo imali taj broj???

Ispričavam se Azilu ukoliko ne dobivaju novac za svoj posao, to što sam napisao da dobivaju novac bilo je na temelju neprovjerene informacije i iskreno žalim zbog toga (ako ga stvarno ne dobivaju), ukoliko centar 112 posjeduje snimku da su nekom od nas dali broj 095 od Azila, ja se i njima ovim putem ispričavam jer mi koji smo bili na mjestu događaja smo malo stariji (valjda senilni), pa smo možda nekako u svoj onoj zbrci taj broj previdjeli, ako je tako, iskreno žalim i zbog toga, možda ja i jesam nesto previdio, ali me čudi da smo sva 5-torica pogriješili i zvali krive i nedostupne brojeve, malo teško za povjerovati al eto, može se dogoditi, sve ostalo iz mog prvog pisma je istina.

Zadarski.hr

19. travanj 2024 17:30