StoryEditorOCM
TribinaU NINU OSNOVAN MODES

Za predsjednika izabran Veljko Šalov

Piše Zadarski.hr
24. siječnja 2017. - 11:49
salov

U Ninu je održana izborna skupština Moderne Demokratske Snage (MODES) na kojoj su sudjelovali brojni članovi i predstavnici stranke. Za predsjednika gradske podružnice MODES Nin jednoglasno je izabran gospodin Veljko Šalov, dok su za dopredsjednike stranke izabrani Tomislav Surić i dr. Ivan Vidić.

-Gradu Ninu i gravitirajućoj okolici je potrebna nova energija, novi ljudi koji ne namjeravaju gledati sa strane, već će preuzeti inicijativu i zajedno sa svima koji se žele uključiti pokušati promijeniti stvari na bolje, zaključio je novi predsjednik MODES Nina, Veljko Šalov, pozvavši sve mlade na području grada Nina da se pridruže MODES-u, te sve druge zainteresirane na suradnju i aktivno uključenje u društveni život i razvoj svojeg mjesta i šire društvene zajednice.

-Svakog nam se dana obraćaju sugrađani žaleći se da nadležne vlasti nemaju vremena ili ih ne žele poslušati te traže pomoć u rješavanju svojih problema. Najveći broj pritužbi dolazi upravo iz redova mlade populacije, koji se najčešće žale da nemaju posla te da u njihovim sredinama nedostaju pojedini sadržaji. Upravo iz tog razloga je osnovana podružnica MODES Nin, kroz čije će se aktivnosti nuditi rješenja za napredak grada Nina. Potrebne su nam temeljite promjene kao preduvjet razvoja Hrvatske, a siguran sam da zajedno možemo puno toga ostvariti na dobrobit naših sugrađana, zaključio je zadarski dožupan i predsjednik Moderne Demokratske Snage (MODES), gospodin Rudolf Dvorski.

U Predsjedništvo ninskog MODES-a izabrani su Veljko Šalov – predsjednik, Tomislav Surić – dopredsjednik, Dr. Ivan Vidić – dopredsjednik, Mile Bušljeta – tajnik, te Ivica Sirotković, Ivica Lipotica, Jurica Šalov i Marina Mustać. U Nadzorni su odbor ušli Fadil Kajtazović – predsjednik, Neven Oltran i Marko Melvan.

18. travanj 2024 11:53