StoryEditorOCM
TribinaJAVNA NABAVA ZA KUHINJU GRADA ZADRA I ZADARSKOG KLUBA U ZAGREBU (2)

U Gradskoj upravi nema alkoholnih pića niti se nabavljaju za njezine potrebe!

Piše Grad Zadar
26. siječnja 2017. - 12:02
RASVJETA-150713.1

Poštovani, u utorak, 25. siječnja 2017. godine na vašem portalu "Zadarski.hr" objavljen je tekst pod naslovom "JAVNA NABAVA ZA KUHINJU GRADA ZADRA I ZADARSKOG KLUBA U ZAGREBU: Potrošit će 110.000 kuna, za godinu dana traži se i 44 litre Johnnie Walkera i 144 litre graševine". Sukladno Zakonu o medijima, čl.40. i 41., tražimo ispravak netočne informacije.

U Gradskoj upravi nema alkoholnih pića niti se nabavljaju za njezine potrebe. Alkoholna pića na koja se odnosi predmetna nabava namijenjena su radu kuhinje u Zadarskom klubu u Zagrebu koji okuplja svoje članove i goste te se ondje, po klupskim cijenama i naplaćuju. Tim prihodima pokrivaju se troškovi hladnog pogona Kluba. Grad Zadar redovito objavljuje objedinjeni Javni poziv za nabavu robe za potrebe kuhinje Grada Zadra i za potrebe Kluba Zadrana u Zagrebu.

Ali, javna nabava za potrebe kuhinje Grada Zadra obuhvaća samo tople napitke - kave i čajeve, gaziranu i negaziranu vodu, negazirane i gazirane sokove, mlijeko. Iznimno, za protokolarne potrebe - službene prijeme, obljetnice, svečanosti - naručuje se pjenušac u ograničenim količinama, sukladno pravilima protokola.

S poštovanjem, Marina Mihovilović Pajkin, dipl. novinar Voditeljica Odsjeka za informiranje i odnose s građanstvom

20. travanj 2024 09:32