StoryEditorOCM
TribinaNOVO PISMO AKCIJE MLADIH NAČELNIKU SUKOŠANA

Dobivate naš novac da govorite što govorite i od toga ste naučili lagodno živjeti

Piše Zadarski.hr
22. veljače 2017. - 12:43
sukosan_riva4-270711

Sukošanska Akcija mladih uputila je novo pismo načelniku Općine. Evo što mu pišu:

 

Evo kako je načelnik Općine Sukošan prije samo par mjeseci govorio i kakve je planove iznio:

"Kreću radovi na više strukturalnih objekata", "Radimo na rekonstrukciji i proširenju vodovodne mreže Sukošan", "Krenut će rekonstrukcija vodovodne mreže duž dionice državne ceste br.8, to bi trebalo biti gotovo za mjesec dana", "Usvojen prostorni plan Općine, a ovih dana očekujemo suglasnost resornog ministarstva za urbanistički plan uređenja obale, od Marine do Sportskog centra", "U planu je uređenje šetnice u Maloj Makarskoj, od Solina prema Tustici", "Infrastrukturni projekti u Debeljaku", (a koji?) "Projekt dječjeg vrtića u Gorici gotov" (zašto se nije počelo graditi?), "Na sjednici Općinskog vijeća smo dali suglasnost i uskoro krećemo u realizaciju"...

Gospodine načelniče, što je od ovih Vaših obećanja ispunjeno? A zaboravili ste izgradnju tržnice, ribarnice, kanalizacije, uređenje trga Gornja Vrata...Strateški projekti koji su pod upitnikom.

Nakon svega očekujete da Vam žitelji općine Sukošan dadu još 4 godine mandata????!!!!

Pusta obećanja s ciljem vrijeđanja zdrave pameti žitelja općine Sukošan. Gospodine načelniče, sve što ste radili od strateških projekata u protekle 4 godine radili ste isključivo za sebe i Vaše političke krpelje, pogodovali ste pojedincima, rasprodali ste našu zemlju u bescjenje. Mladima niste omogućili osnovne uvjete da bi mogli stvarati svoju sreću i budućnost, a Vaše riječi se svode na : u budućnosti, radili bi, kako će, riješit će se, u planu je... Očigledno je problem u vašem mentalnom sklopu jer očito vi kao ni vaši bliski politički suradnici ne vjerujete u ono što nam servirate.

Stvar je u novcu, a vi dobivate naš novac da govorite što govorite i od toga ste naučili lagodno živjeti bez rada.

Direktor komunalnog poduzeća odlazi, onaj koji je napravio štetu Općini Sukošan, podijelio ljude, bespravno naplaćivao što god je stigao i to sve uz vaš blagoslov. Kada vidimo neko svjetlo, to je sve na kratko jer već sutra će ispražnjenu poziciju zauzeti neki isti uhljeb.

Sav taj život na visokoj nozi govori kakva je trulež u vrhu vaše stranke.

Petra Žitko, Akcija Mladih općine Sukošan

 

20. travanj 2024 04:55