StoryEditorOCM
TribinaNA HUMANITARNOM KONCERTU "ZA-DAR ANĐELI"

Prikupljeno više od 30 tisuća kuna!

Piše Zadarski.hr
6. ožujka 2017. - 21:42
hum

Na humanitarnom koncertu "ZaDar Anđeli" koji se održao 17.veljače u dvorištu Gimnazije Jurja Barakovića u Perivoju Vladimira Nazora, prikupljeno je 30.433 kuna, priopćili su organizatori.

Sredstva su prikupljena od prodaje ulaznica za humanitarni koncert u iznosu od 20 kn, kotizacije za nogometni i košarkaški turnir, prodaje kolača u holu Gimnazije J. Barakovića, te cjelokupni prihod od prodaje hrane i pića na koncertu.

- Ovim putem bi se htjeli zahvaliti dobrim ljudima koji su nam puno pomogli u realizaciji humanitarnog koncerta: gospodin Tomislav Bralić i Zaratino Bend, ravnatelj i profesori Gimnazije Juraj Baraković, Angelus catering na posudbi šatora bez kojeg se koncert ne bi ni održao zbog kiše, gospodin Ante Rubeša iz Udruge Brodarica koji nam je pomogao kod organizacije koncerta, te svim zadarskim srednjim školama što su nam pomogle kod prodaje ulaznica. Željeli bi se zahvalili i našim sponzorima na vrijednim donacijama, a to su Zagrebačka Pivovara, Mesnica Ikić, Mesnica Zrilić, Pekara Foša, Maraska i Voda Cetina – naveli su organizatori.

Humanitarni koncert "ZaDar Anđeli" su organizirali Karlo Korona i učenici Gimnazije Jurja Barakovića te volonteri iz svih zadarskih srednjih škola.

26. travanj 2024 04:49