StoryEditorOCM
TribinaLOKALNI IZBORI

Slavko Burčul: kandidiram se za načelnika Općine Galovac

Piše M.K.
15. ožujka 2017. - 10:00
slavkoMediji2

Slavko Burčul istaknuo je svoju kandidaturu za načelnika Galovca.

- Moje ime je Slavko Burčul. Otac sam tri kćerke i sudionik sam Domovinskog rata, dragovoljac i branitelj. U ono vrijeme bio sam predsjednik Mjesne zajednice Galovac, kao i zapovjednik kriznog štaba Galovca. Ponosan sam i na to što sam bio politički zatvorenik ondašnjeg sistema jer sam aktivno sudjelovao u Hrvatskom proljeću. Po struci sam strojarski tehničar. Rođen sam u Galovcu 17.11.1951. Do 2001. godine i bio sam i jedan od trenera u Judo klubu Zadar, čiji sam majstor.

Načelnik Općine Galovac bio sam od 1999. godine do 2001. godine i od tada ne sudjelujem u političkom životu Galovca, ali samo u međuvremenu, isto tako, bio politički aktivan neko kratko vrijeme. Na današnji potez sam se odlučio isključivo radi mojih sumještana koji me nagovaraju da se kandidiram za nezavisnog načelnika Općine. Mislim da sa svojim dugogodišnjim iskustvom, ali i rezultatima koji stoje iza mene, našim Galovčanima mogu ponuditi jedan kvalitetan i održivi izborni program. Ovom prilikom prihvaćam inicijativu Galovčana i najavljujem borbu za mjesto načelnika Općine Galovac, a sve na dobrobit naših sumještana.

Prije svega pozabavit ću se s ljudskim resursima koji su najbitniji u cijeloj priči.

Privući ću novce iz EU fondova koji će našim sumještanima financijski pomoći u ostvarivanju svojih programa i ciljeva.

Riješit ću jednom zauvijek i pitanje vrtića, a ovom prilikom dajem obećanje i da ću izgraditi sportsku dvoranu za mlade u najkraćem mogućem roku.

Sa svojim timom pomoći ću i Nogometnom klubu Galovac koji se nalazi u nezavidnoj situaciji, a obnovit ćemo igralište koje je već neko vrijeme u derutnom stanju. Napravit ćemo i biciklističku stazu i učiniti sve što je u našoj moći da zaživi Turistička zajednica Općine Galovac - objavio je u svojoj kandidaturi Slavko Burčul.

24. travanj 2024 22:51