SNIMIO ČITATELJ: KUPCI GAZE PSEĆI IZMET U TRGOVINSKOM CENTRU „Što biste poručili vlasniku? Pa trebalo bi da ovo ustima pokupi, sram ga bilo!“

SNIMIO ČITATELJ: KUPCI GAZE PSEĆI IZMET U TRGOVINSKOM CENTRU

Čitatelj nam je u nedjelju poslijepodne poslao fotografije koje je snimio u Supernovoj, a iz popratnog kratkog teksta lako se daje zaključiti da ga je prizor kojeg je fotografirao poprilično razljutio.

Čitatelj je na gornjem katu Supernove uočio psa koji je obavio nuždu na pločicama kuda svi prolaze, te je potom bezbrižno potrčao za vlasnikom. Vrlo brzo netko od posjetitelja je naišao i ugazio u pseći izmet, a već treći kupac ga je poprilično razmazao po podu. Kupci, dakako, gledaju izloge i ne očekuju na podu u hodniku trgovinskog centra pseće izmete.

„Što biste poručili vlasniku? Pa trebalo bi da ovo ustima pokupi, sram ga bilo, to je njegov pas!“, napisao je ljutiti čitatelj, dodajući još jednom riječi „Sramota“ i „Koja kultura!“.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ: "Napokon sam dobio precizne odgovore: David Ricov primao je putne troškove za Ugljan, a stanovao je na Bilom brigu. Renata Peroš je smijenjena! Ovo zadnje je naravno šala-mala..."

Marko Pupić Bakrač poslao je medijima priopćenje vezano uz pitanja koja je postavio o naknadama putnih troškova ...
"Napokon sam dobio precizne odgovore: David Ricov primao je putne troškove za Ugljan, a stanovao je na Bilom brigu. Renata Peroš je smijenjena! Ovo zadnje je naravno šala-mala..."