OSNIVAČKE SKUPŠTINE Modes osnovao nekoliko novih stranačkih organizacija na području grada i županije

OSNIVAČKE SKUPŠTINE

Moderna demokratska snaga (MODES) osnovala je nekoliko novih stranačkih organizacija na području grada Zadra i Zadarske županije, počevši od temeljnog ogranka u mjesnom odboru Crno, preko općinske podružnice u Posedarju, sve do gradske podružnice u Obrovcu.

Iako relativno mali mjesni odbor, na osnivačkoj skupštini MODES-a sudjelovalo je više od trideset, pretežno mlađih entuzijasta, zainteresiranih za rješavanje svakodnevnih problema sa kojima se susreću građani Crnog. Prije svega su istakli nezadovoljstvo vrijednošću ulaganja u komunalnu infrastrukturu temeljem doznačenih sredstava iz državnog proračuna, a budući je Crno godinama bilo područje od posebne državne skrbi. Naglašena je hitnost sanacije ceste od Crnog do Babinduba, kako zbog kvalitete svakodnevnog života tako i zbog dojma koji turisti dobiju o našem gradu čim slete u Zračnu luku Zadar te bolja prometna povezanost javnim prijevozom od Crnog do centra grada.

Osnivanjem podružnice u Obrovcu i Posedarju, MODES se organizirao u svim gradovima, te gotovo u svim općinama na području Zadarske županije.

MODES grada Obrovca biti će vodeća opcija u obnovi posrnulog grada, u kojem već godinama u neprirodnoj koaliciji koaliraju domoljubi iz HDZ-a sa SDSS-om. Obrovac se pretvorio u grad u kojem nitko ne želi živjeti osim onih koji od toga imaju koristi - zaključio je je Milan Župan predsjednik MODES-a u gradu Obrovcu.

Za predsjednika MODES Posedarje izabran je županijski vijećnik, umirovljeni branitelj Ivica Klanac.

Nakon pobjede na izborima u općini Posedarje prvo ćemo napraviti reviziju stanja financija u općini Posedarje, a onda ćemo teškim i predanim radom dovesti općinu na razinu na kojoj treba biti infrastrukturno, gospodarski i turistički. Posedarje ima previše potencijala da bi dopustili da ga i dalje vode oni koji ne znaju - izjavio je Ivica Klanac.

Rudolf Dvorski, zadarski dožupan i predsjednik stranke na nacionalnoj razini, izrazio je zadovoljstvo ustrojavanjem spomenutih podružnica i širenjem MODES-a. Biti ćemo podrška svim podružnicama u interesu svakog grada, svake općine, ali ono što je najbitnije je to da sve što radite, radite u interesu svih građana - rekao je Rudolf Dvorski.

Predsjedništvo M.O. MODES Crno: Ivan Živković - predsjednik, Klaudio Vidaić - dopredsjednik, Luka Knežević - dopredsjednik , Miro Marnika - tajnik, Antonio Grgurović - rizničar. Nadzorni odbor: Ana Knežević - predsjednica, Miro Bradica - član, Kristian Živković - član

Predsjedništvo G.O. MODES Obrovac: Milan Župan - predsjednik, Senka Mutić - dopredsjednica, Manuel Liška - dopredsjednik, Marin Mutić - tajnik, Zdenko Jazvić - rizničar, te članovi: Dragan Župan, Manuela Liška, Josipa Brkić, Marijana Kušter. Nadzorni odbor: Anđelko Šušak - predsjednik, Antonija Goleš - članica, Ivan Bošnjaković - član.

Predsjedništvo općinske podružnice MODES Posedarje: Ivica Klanac - predsjednik, Ivo Ćirak - zamjenik, Martina Crnjak - tajnica, Jurica Brala - rizničar, te članovi: Jurica Bolić, Lovre Klanac, Joso Latinović. Nadzorni odbor: Katarina Bolić - predsjednica, Jurica Brala - član, Dejan Klanac - član.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ: "Napokon sam dobio precizne odgovore: David Ricov primao je putne troškove za Ugljan, a stanovao je na Bilom brigu. Renata Peroš je smijenjena! Ovo zadnje je naravno šala-mala..."

Marko Pupić Bakrač poslao je medijima priopćenje vezano uz pitanja koja je postavio o naknadama putnih troškova ...
"Napokon sam dobio precizne odgovore: David Ricov primao je putne troškove za Ugljan, a stanovao je na Bilom brigu. Renata Peroš je smijenjena! Ovo zadnje je naravno šala-mala..."