StoryEditorOCM
TribinaTREND MEĐU MUŠKARCIMA:

Botoks u testise, nakon tretmana su zaglađeniji i veći!

Piše SD
13. travnja 2017. - 17:09
8620571

Iako je poznato da je botoks godinama hit među ženama, omilio se izgleda u posljednje vrijeme i muškarcima, ali zbog ponešto drugačijih razloga.

Naime, sve češće odlaze na tretmane botoksom za - testise. 

Tretman je nazvan scrotox po skrotumu, kožnoj vrećici u kojoj su smješteni testisi. Muškarci mu se podvrgavaju jer žele na testisima smanjiti bore i učiniti ih zaglađenijima i većima, a metoda se koristi i za sprečavanje prekomjernog znojenja.

Korisna nuspojava je svakako ugodniji seksualni život jer, navode stručnjaci, tretman botoksom čini cijelu zonu puno osjetljivijom. 

Plastični kirurg koji je izveo više ovakvih tretmana nam muškarcima, dr. John Messa, rekao je za Men's Health da je postupak vrlo jednostavan. 

- To je osjetljivije područje nego da stavljate botoks u primjerice lice, stoga se prvo nanese topična krema na područje koje treba utrnuti. nakon toga je injektiranje botoksa u kožu testisa bezbolan postupak -  pojasnio je Messa.

Ovo bi trebalo pacijentima osigurati tri do četiri mjeseca naglašenih testisa, a muškarce na ovo ohrabruju i urolozi. Oni koji jednom naprave ovaj tretman, žele ga ponoviti nakon što efekti počnu popuštati.

Doduše, veći izgled ne znači i veću plodnost, već se može dogoditi upravo suprotno: zbog tretmana se može privremeno smanjiti broj spermija, prenosi Slobodna Dalmacija.

19. travanj 2024 08:44