StoryEditorOCM
TribinaZAŠTO SE NA IZBOR MISS UNIVERSE PRIJAVILO SAMO DEVET DALMATINKI

Vladimir Kraljević na prozivke odgovara: Pa imale su sumnjivu pozadinu, bilo je tu i droge i alkohola!

Piše Mirela Goreta / SD
14. travnja 2017. - 17:10
Finalistice_Miss_Universe_2017.JPG

Izbor za Miss Universe Hrvatske, 21. u nizu, samo što nije – održat će se 28. travnja u Studiju 10 Hrvatske televizije, uz TV prijenos u kojemu će gledatelji imati priliku upoznati 18 finalistica, mahom iz kontinentalnog dijela zemlje.

Primat, uz kandidatkinje iz Slavonije, drže djevojke iz Zagreba i okolice, a izgledom čuvene i natjecanjima ljepote tradicionalno sklone Dalmatinke kao da su iščeznule iz nadolazećeg finala, piše Slobodna Dalmacija.

Začuđujuće, ali tek će 22-godišnja Ivana Kardum iz Knina na ogled s konkurenticama iz sjevernijih dijelova države kako bi, pronoseći ljepotu hrvatskog juga, pokušala osvojiti titulu 21. Miss Universe Hrvatske. I nimalo zanemarivu glavnu nagradu – stipendiju na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta u vrijednosti od 20.000 eura.

Jedna bolesna, drugoj dečko ne da

Gdje je ove godine "zapelo" s djevojkama iz Dalmacije, Splita..., priupitali smo Vladimira Kraljevića, vlasnika licencije Miss Universe za Hrvatsku i dugogodišnjeg velikog prijatelja američkog predsjednika Donalda Trumpa. I nemalo se iznenadili čuvši razlog izostanka cura iz Dalmacije.

– Ove godine nije ih se puno prijavilo, a i one koje jesu imale su čudan background. Kakav?! Alkohol, droga... Moramo se paziti, radimo ozbiljan izbor, ide prijenos na televiziji, jako vodimo računa o djevojkama koje biramo.

Od prijavljenih 200, devet ih je bilo iz Dalmacije, ali znate kako to ide – jedna je u međuvremenu javila da je bolesna, drugoj ne da dečko... A onda smo za neke još i vidjeli da imaju čudan background. Mi moramo biti sigurni – govori Vladimir Kraljević, ponosno ističući kako interes za njegov natječaj ljepote iz godine u godinu nimalo ne jenjava.

Kerum želio da izbor bude u Splitu

Ove se godine, veli, prijavilo 200 djevojaka zainteresiranih za krunu Miss Universe Hrvatske, osamnaest je finalistica već odradilo pripreme u zagrebačkom hotelu "Esplanade", a na Facebook stranici izbora otvoreno je službeno glasanje za Miss fotogeničnosti, koje će potrajati do finala.

Podsjetili smo Kraljevića na protekle godine kada su kandidatkinje njegova izbora pozirale na bazenu splitskog hotela "Radisson Blu", na što nam je vlasnik licencije otkrio kako je skoro i ove imao asa u rukavu.

– Željko Kerum htio je da izbor bude u Splitu! Gdje?! U "Radissonu" ili u "Parku", to je prekrasan hotel, najljepši na Jadranu. Kad?! Ove godine ili sljedeće... Ali nije bilo dovoljno vremena.

Možda je mislio na svoj hotel u Rogoznici?
– Aaa, "La Perla"! Prekrasna je za casting, ali ne za finale, piše Slobodna Dalmacija.

 

Trump prodao natjecanje nakon kandidature

Novoj hrvatskoj Miss Universe krunu će predati lanjska pobjednica, zagrebačka studentica veterine Barbara Filipović, a u završnici izbora, koji će voditi Mario Sedmak, zapjevat će Jacques Houdek Marko Tolja.

Miss Universe je svjetsko natjecanje ljepote s tradicijom dugom 65 godina. Njegov donedavni vlasnik Donald Trump, aktualni predsjednik SAD-a, prodao ga je nakon objave kandidature agenciji WME/IMG, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode.

24. travanj 2024 20:19