ŽENA KOJA JE POSTALA INSPIRACIJA Izbacila je ove četiri namirnice iz prehrane i izgubila preko 70 kilograma!

ŽENA KOJA JE POSTALA INSPIRACIJA

Ljudi koji se bore s pretjeranim viškom kilograma znaju koliko je teško napraviti prvi korak te ne posustati u samom početku, čak i kada vas težina sputava u svakodnevnim aktivnostima i uživanju u životu. 

Australka Casey Gemmell došla je do 160 kilograma zbog kojih je jedva sinu mijenjala pelene, ali u jednom trenutku joj je prekipjelo. Unijela je drastične promjene u život i kroz četiri godine uspjela gotovo prepoloviti svoju težinu - smršavila je preko 70 kilograma, a tajne svog uspjeha, uz motivirajuće 'prije' i 'poslije' fotografije, redovito dijeli na svom Instagram profilu.

Ponajprije, uvrstila je tjelovježbu u dnevnu rutinu.

- Skinula sam mobilnu aplikaciju za trčanje koja je obećavala da može pretvoriti i najveću lijenčinu u pravog trkača kroz osam tjedana. Aplikacija me ohrabrivala za vrijeme vježbanja, te me redovito podsjećala da moram trčati ili bar hodati ako bi bila neaktivna nekoliko dana. Nisam se ni snašla, a već sam mogla otrčati 5 kilometara bez zaustavljanja - pojasnila je Casey za Today.

No nije sve u tjelovježbi, pa je također iz svakodnevnog jelovnika izbacila i sljedeće četiri namirnice: sir, tjesteninu, kruh i gazirane sokove.

- Nisam radila drastične promjene u prehrani, samo sam izbacila ove četiri vrste hrane. I to je bio veliki izazov buduća da je u 33. godini teško razbiti neke prehrambene rutine koje ste do tada imali - rekla je Casey za Today.

 

No žrtva i trud su se isplatili, a Gemmell je danas zadovoljna svojim tijelom iako još nije došla do težine za koju smatra da je za nju idealna, pa se nastavlja zdravo hraniti i baviti tjelesnim aktivnostima.

Naslovnica Tribina

Najčitanije

PREDSJEDNIŠTVO UDRUGE VERONIKA VERE UZVRAĆA PREDSJEDNICI OPĆINSKOG SUDA U ZADRU Na žalost Ane Mišlov, za razliku od nasilno iseljenih obitelji Schumacher, mi govorimo i čitamo hrvatski jezik, a i odlično poznajemo zakone Republike Hrvatske i Ustav RH!

Na žalost Ane Mišlov, za razliku od nasilno iseljenih obitelji Schumacher, mi govorimo i čitamo hrvatski jezik, a i odlično poznajemo zakone Republike Hrvatske i Ustav RH!
Poštovani, lijepo molimo objavu Priopćenja vezano uz nasilno iseljenje njemačkih državljana, obitelji Schumacher...
Na žalost Ane Mišlov, za razliku od nasilno iseljenih obitelji Schumacher, mi govorimo i čitamo hrvatski jezik, a i odlično poznajemo zakone Republike Hrvatske i Ustav RH!