StoryEditorOCM
TribinaVIDEO: MLADA SUROGAT MAJKA I BUDUĆI RODITELJI OSTALI U ŠOKU NA DRUGOM ULTRAZVUKU

'Mislili smo da nosi blizance, ovo je potpuni šok'

Piše JL
20. travnja 2017. - 21:27
surogat

Shaniece Sturdy (24) iz Velike Britanije kao tinejdžerka gledala je na televiziji dokumentarac o surogat majkama i odlučila jednog dana postati upravo surogat majkom paru koji ne može imati djece. 

Otad je prošlo nekoliko godina, Shaniece je rodila sina, a onda odlučila ostvariti svoju želju tako što je kontaktirala lokalnu agenciju.

- Imala sam samo 21. godinu, no tulumi i opijanje nisu me zanimali. Željela sam pomoći drugom paru da ispuni svoj san o obitelji.

Čim je upoznala Joannu i Stevea znala je da im želi pomoći. Tada je i otatku obitelji priznala svoj plan, a potom odletjela u kliniku u Los Angelesu kako bi joj u maternicu ubacili njihov embrij. I uspjelo je - u 21. godini Shaniece je postala najmlađa surogat majka u Velikoj Britaniji.

Mislila je da nosi sina ili kćer, no nije se uspjela othrvati dojmu da je njezin trbuh prilično velik. Svo troje došli su na prvi ultrazvučni pregled i ostali u šoku kada im je liječnik priopćio da Shaniece nosi blizance. Par je odmah počeo kupovati stvari za dvoje djece, no na ultrazvuku kad je Shaniece bila trudna 10 tjedana ustvrdilo se da u njenom trbuhu kucaju čak tri srca!

Sada Shaniece posjećuje trojke Willow, Harrison i Daisy svake godine na njihov rođendan.

- Iako sam imala samo 21, bilo je to jedno od najboljih iskustava u mom životu. Uvijek se razniježim kad ih vidim i jako sam sretna što sam dio njihovog života. Svakom tko razmišlja o tome savjetujem da to i učini, ja jedva čekam da to učinim ponovno, piše Jutarnji list.

19. travanj 2024 02:50