StoryEditorOCM
TribinaFOTO: NAJLJEPŠA I NAJSIMPATIČNIJA

Hrvatska Miss Universe je tamnoputa Slavonka Shanaelle Petty!

29. travnja 2017. - 00:42
miss_universe17-280417

U velikom finalu, koji su na 2. programu Hrvatske televizije pratili gledatelji iz Hrvatske i svijeta, izabrana je 21. Miss Universe Hrvatske. Krunu je Zagrepčanka Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016. godine, predala Shanaelle Petty, 19-godišnjakinji iz Slavonskog Broda.

Prva je pratilja Elena Jung (19) iz Vodnjana, a druga Marijana Josipović (21) iz Osijeka, koja je ponijela i titulu Miss fotogeničnosti prema izboru fanova na službenom Facebook profilu direkcije. Shanaelle Petty djevojke su izabrale i kao Miss simpatičnosti.

Djevojke su se pred žirijem u studiju na Prisavlju prošetale u opravama Sherri Hill i cipelama Baldinini, kupaćim kostimima Lisce, casual outfitu iz Kika, a za šminku i frizure pobrinuli su se saloni Renata Schwarzkopf.

Nova Miss Universe inače govori engleski i španjolski, završila je Terry Sanford Highschool u SAD-u, a visoka je 185 centimetara. Voli crtati, šivati, kuhati, svira klavir, voli igrati tenis i odbojku, a mašta o poslu u NASA-i jer je zanimaju istraživanja svemira. Osim što će godinu dana predstavljati Lijepu našu te otići na svjetski izbor, 21. Miss Universe Hrvatske dobila je stipendiju Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) u vrijednosti od 20.000 eura te niz drugih nagrada.

19. travanj 2024 11:45