StoryEditorOCM
TribinaDVOJE SVOJIH, ČETVERO POSVOJENIH

Dirljiva Madonnina poruka posvojenom sinu rasplakala obožavatelje!

Piše Story.hr
13. svibnja 2017. - 14:52
profimedi

Ako neki i nisu povjerovali nedavnoj izjavi njezina bivšeg supruga Guya Ricthieja kako je sjajna majka svojoj djeci sada bi se ipak mogli predomisliti

“Budi ponosan na to tko si i odakle dolaziš!” napisala je Madonna na svom Instagram profilu ispod fotografije svoga sina Davida Bande, u kojoj 11-godišnjak pozira u tradicionalnoj haljini svoje domovine Malavi. Priču donosi portal story.hr. Reakcije njezinih pratitelja bile su mahom iskaz podrške i oduševljenja, a na to ih je dodatno motivirala činjenica da uokvirena slika na komodi pored koje dječak stoji prikazuje njegove biološke roditelje.
Slavna glumica i pjevačica (58) dječaka je usvojila 2006. godine, no redovito ga vodi na afrički kontinent, u rodni Malavi kako bi posjetio svoje prave roditelje.

Inače, od šestero Madonnine djece, četvero ih je posvojeno iz Malavija, dok je ostalo dvoje njezina biološka djeca. Sin Rocco (16) je rođen u braku s britanskim redateljem Guyjem Ritchiejem, koji je nedavno rekao da je razvod od nje bio poput smrti, ali da je bila sjajna majka, dok je 20-godišnja Lourdes plod njezine veze s osobnim trenerom Carlosom Leonom.

 

Svoje posljednje dvoje djece, preslatke tamnopute blizance, Esther i Stellu Mwale Madonna je posvojila ove veljače i od tada redovito objavljuje na društvenim mrežama zajedničke fotografije iz njihova svakodnevnog života.

19. travanj 2024 02:08