StoryEditorOCM
TribinaPISMO STIPE ZRILIĆA PO ISTEKU MANDATA:

„Deset godina sam bio župan, sve sam radio s osjećajem za pravdu i sa partnerskim pristupom!

Piše Zadarski.hr
30. svibnja 2017. - 20:02
Zadar00stipezrilic

Nakon što je županu Stipi Zriliću istekao mandat, uputio je zahvalu koju prenosimo u cijelosti:

„Poštovani,

po isteku mandata župana Zadarske županije, čiju sam odgovornu dužnost obavljao posljednjih 10 godina s iznimnim osjećajem ponosa i časti, želim Vam iskazati svoju zahvalnost na suradnji u radu i razvijanju odnosa međusobnog poštovanja i razumijevanja.

Kao nositelj izvršne funkcije nastojao sam svoju zadaću ispuniti na najbolji mogući način vodeći se općim interesima, poštujući moralna načela koja prethode i nužna su za razvoj pravila koja nam daju osjećaj pravde i ne popuštajući onima koji su vlastite interese stavljali ispred općih. Nastojao sam razvijati partnerski pristup i suradnju sa svim dionicima županije i jačati razinu demokracije.

Županija je danas uređen sustav koji posluje transparentno, zakonito i racionalno te ispunjava zakonom propisane i ugovorom preuzete obveze. Državna revizija opet nam je dala bezuvjetno mišljenje za poslovanje, a pohvaljeni smo i za transparentnost proračuna. Zadarska županija je uspjela uhvatiti razvojni ritam, pripremiti se planski i organizacijski za današnje i buduće vrijeme.

Na koncu želim vam puno uspjeha u radu i osobnom životu, uz nadu da će vam život u našoj lijepoj Zadarskoj županiji biti jednako tako lijep, uspješan i sretan te da ćete svoju budućnost i budućnost svoje djece graditi ovdje ne posustajući pred preprekama i ne tražeći izlaze igdje drugdje osim u sebi samima i okruženju koje im nudi mogućnost za osobni razvoj.

U nadi da će se naši kontakti nastaviti i ubuduće, radujem se svakoj daljnjoj suradnji“, napisao je Stipe Zrilić.

18. travanj 2024 21:30