StoryEditorOCM
TribinaSTRAŠNA SUDBINA 'NE OSJEĆAM PRSTE, BOLI ME CIJELA RUKA...'

Djevojka se ozlijedila usred seksualne igrice s dečkom, a onda ju je napala i ubila bakterija mesožderka...

24. srpnja 2017. - 20:17
KATIE

Mlada majka koja je zadobila manju ozljedu prilikom seksualne igrice u krevetu dok ju je dečko vezao, umrla je od rijetke bakterije koja 'jede' ljudsko meso i to nakon što su liječnici postavili krivu dijagnozu, pokazala je istraga.

Nakon vatrene noći, njegovateljica Katie Widdowson (24) iz Birminghama otišla je na posao, no kasnije je svom dečku poslala fotografiju zgloba i rekla mu da ne osjeća prste i kako joj se bol širi cijelom rukom.

Zaputila se u bolnicu gdje je kazala liječnicima kako je ozlijedila zglob ruke kada je pristala da je dečko veže u spavaćoj sobi. Oni su joj kazali kako se radi o običnom istegnuću i poslali je kući s tabletama protiv bolova, no idućeg jutra stanje se pogoršalo, a na ruci su joj se razvili plikovi.

Katie Widdowson odjurila je ponovno u bolnicu, gdje je doživjela srčani udar. Mrtvozornik je kazao kako su temperatura njezinog tijela i puls bili abnormalni i kako je trebala ostati pod nadzorom u bolnici, pa čak i biti podvrgnuta operaciji. Unatoč tome, dva doktora su je pregledala, napravili su rendgensku snimku i nakon toga je poslali doma.

- Da je ostala u bolnici, smrt se mogla izbjeći. Katie je umrla od nekroznih promjena tkiva čiji su simptomi zanemareni - kazao je mrtvozornik.

Njezin partner, kuhar Dean Smith, kazao je kako su bili u vezi pet i pol godina i da Katie ima malo dijete: - Ne sjećam se točno, ali te večeri nismo radili ništa novo - kazao je Smith tijekom istrage na pitanje o vezivanju.

Nakon saslušanja, obitelj pokojne Katie kazala je kako namjerava podići tužbu zbog nemara.

27. travanj 2024 06:12