StoryEditorOCM
TribinaOBITELJ NESTALE MILKE KOLANOVIĆ:

Policija i HGSS su odbili aktivirati sva raspoloživa sredstva u traženju naše majke

Piše Zadarski.hr
29. kolovoza 2017. - 13:39
Slike

Obitelj nestale Milke Kolanović se nezadovoljna angažmanom policije i HGSS-a u potrazi za svojom majkom priopćenjem obratila medijima.

Poštovani,

Molim Vas da ponovno objavite priču o nestanku moje mame Milke Kolanović s obzirom da su policija i HGSS odbili aktivirati sva raspoloživa sredstva u potrazi. U subotu 19/08/2017 na području Srdoča u Rijeci iz ulice A.B. Šimića oko 6 sati poslijepodne udaljila se naša mama – Milka Kolanović. Od tada joj se gubi svaki trag i glas. Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Ne znamo kakvu odjeću je nosila u trenutku nestanka. Mobitel je ostavila kod kuće i udaljila se pješke.

Ukoliko ste ju vidjeli - bilo kakve informacije možete javiti na broj telefona 098327299 ili u II. policijsku postaju Rijeka. Snimali smo šire područje dronom bez rezultata i tragova. Pretraženo je veliko riječko područje i na žalost ni traga ni glasa mami.

Policija nažalost UOPCE, niti s JEDNIM službenikom, ne sudjeluje u našim potragama, i kako smo danas saznali, naš zahtjev da se odobri slanje helikoptera je od strane HGSS-a ODBIJEN. Iz naše perspektive, inspektori kojima je dan ovaj slučaj odradjuju svoj dio posla u svojim uredima, ali nažalost nismo nikoga vidjeli da na terenu aktivno traži. Mi samo želimo da se naša mama pronađe i da se upotrijebe sva raspoloživa sredstva od strane nadležnih institucija.

Frustrirani smo stavom i raspoloženjem nadležnih tijela i ne vidimo drugi način da dođemo do rezultata osim da iznesemo sve u medije. Apeliramo na sve odgovorne institucije i službe da se aktiviraju ODMAH, ne sutra ili idući tjedan, jer vrijeme teče, a nijedan trag nije pronađen.

Iva Kolanović 092 370 8398

27. travanj 2024 06:37